torsdag 4 februari 2016

jan björklund


Till Jan Björklund. Liberalerna.

Du gör dig allt menlösare och menlösare! Nu står du till och med i teve och ljuger för att behålla någon slags prestige i skolfrågan. Du sa ang att ta bort lälrarlicenserna: - Jo, nu har vi kämpat för att få legitimerade lärare och så skall allt det som skall bygga upp skolan rasas. Om vi inte har kvalificerade lärare så är vi tillbaka i Pisa-skolan.

Så ganska korrekt sa du.

Du vet att svenskskolans PISAbesök inte beror på lärare. Mest är det de där förbannade analfabeterna och invandrarungarna allt beror på. All statistisk visar att när ungkräken som misshandlar, våldtar och mördar och skiter i skolan och Sverige, när de kom till kommunerna och skolan, så inleddes PISAsiffrorna, så är det, i kommun efter kommun, det vet du men säger inget. Du är nu förtiden en ynklig skitstövel som inte ens vill stoppa invandringen. Du vill slå följe med Miljöpartiet, ynkligare än så kan du inte bli, bara för att få makt

 Liberalerna, Nya Moderaterna, Tjänstemännens centralorganisation, Lärarförbundet, Skolverket, regeringskansliet, InvandrarVärket, Justitieministern.

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.