onsdag 3 februari 2016

Fridas morsprofil på Expressen


Fy faaan för en morsa som Frida Boisen!

Som hon själv säger: Här slutar det!

MED DIAGRAM!

Ungarna bryr hon sig inte om, siffrorna är viktigare, hennes agenda är viktigare! Sunt förnuft har hon inte. Modersinstinkt saknar hon den där Frida.

Det är inte underligt att svenska män importerar riktiga fruntimmer. Världen över är kvinnor stolta över att vara kvinnor och få vara mödrar, ju fler barn, desto stoltare kvinna!

Men så icke i Sverige.

Inte underligt att ungdomarnas självmordsstatistik ligger i topp, undomspsykiska hälsan ligger i botten och typiskt skiljer sig svenskorna oftare än andra länders kvinnor.

Sverige är inte bra att leva i. Det är uppenbart och Frida tittar på diagram. En farsa är en farsa, en morsa är en morsa, men icke svenska sådana. Det är dock det givna med barn däremellan. I Sverige saknas sunt förnuft och naturlighet. Sämst av alla tycks vara Frida Boisen.

Tänk om en svensk mamma kunde känna för vad ett barn behöver och vill, nä, då läser de Wahlgrens galna bokbibel. Eller läser mammans ABC och får på så vis förhållningssätt till sitt lilla barn. Den fjärde dagen skall du hålla barnet i fötterna upp och ned, den femte dagen skall du stoppa nappflaskan i barnets mun, etc. Svenska fruntimmer är olämpliga som mödrar. Den svenska kvinnligheten är bortblåst, den finns inte. De är knullmaskiner, inget annat, precis vad asylare och utländska män konstaterade för årtionden sedan. Som under bloggens spanska tidevarv när svenska pappor drog barnvagnarna på beachen och spanjorerna sa: Finns det inga män i Sverige. I dag är det mer relevant med frågan: Finns det inga kvinnor som passar till mödrar i Sverige? Svar NEJ, kanske ett fåtal, men alls inte Frida Boisen på Expressen. Men var inte oroliga! Det naturliga urvalet gör på sikt sitt jobb, svenskorna försvinner snart som utrotade till förmån för människans överlevnad. Ett liknande fenomen som Boisens siffror är den undersökning och jämförelse som gjordes bland åldringar i Sverige och Grekland. Hur många äldre kände sig ensamma i Grekland? Svar: 6 procent. Hur många äldre kände sig ensamma i Sverige? Svar 56 procent. Sverige är inget bra land att leva i, det finns ett ohanterligt systemfel i Sverige och svenskarnas knoppar.

Det är skillnad på folk och fän som Frida Boisen utan naturliga känslor i skallutrymmet. Alla svenskar borde försöka bli människor i naturlig skepnad och flytta till Grekland, det blir bra för både barn och gamla och mellanperioden fyller man med livet, inte kalkylerade agendanoteringar. Fy faaan för sådana som Frida Boisen, men hon är ju nästan ett typiskt exempel för svenska kvinnor. Skönt att svenskor utrotar sig själva.  Globalt betraktas Frida med sina systrar som horor men det tycks hon vara stolt över, kanske diagrammet visar så? Då är Frida nöjd, bara siffrorna passar in, det är viktigare än vad ungarna säger och visar och vill, men sådana primaltecken begriper sig inte Frida med systrar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.