torsdag 18 februari 2016

lennart palm, insändare, arbetarbladet


Till Lennart Palm, Gävle

Arbetarbladets insändare.
 

”Undersökande journalistik är nåt som Svante Lönnbark ogillar men inte kan skrämma bort.

Regionens största (och enda) tillgång är personalen och den måste man vara rädd om. Att Svante Lönnbark inte förstår detta innebär att han inte är rätt man på rätt plats”.

Så skrev Lennart Palm.

Han har så rätt. Den där Svante har alltid varit en slags menlös sliskig typ som har gjort vad då? Han duger inte till att vårda sjukvården, det vet alla, men vad duger han till? Fixa ”chefsmöten”? Många hoppades att han skulle hamna utanför när den så kallade regionen blev till, men icke. Korkade sossar fick dit honom på första plats. Naturligtvis ligger Gävleborg illa till i nästan alla positioner, mest känd är nog Gävle för sitt urusla sjukhus. Den där varelsen Svante har ju uppenbarligen inte ens det minsta av sunt förnuft. Och så nu ambulanspolitiken! Den där gamle värdelösa Svante kan betala ur egen ficka från sin överdimensionerade överlön vad regionen säger sig måste spara. Eller varför rånar han inte Stefan Löfven? Stefan har ju uppenbarligen lådorna fulla av miljarder för utlänningar, men inte en krona till svenskar, som måste spara och spara och spara på allt, så inte ens pensionärer får ett drägligt liv. Du Svante: ”fuck off – gå och häng dig i Esplanaden”!
  
Till Gävle kommun, Region Gävleborg, Landsorganisationen i Gävle, Tjänstemännens Centralorganisation, TCO, Arbetarnas Bildningsförbund, ABF i Gävle, Landshövdingen i Gävle, Länsstyrelsen för Gävleborgs län, Sveriges kommuner och landsting SKL och IVO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.