söndag 7 februari 2016

norrköpings lydnad

Till Lars Stjernkvist,
socialodemokrat i Norrköping


Du Lars Stjernkvist, bluddrare som fixar samarbetsavtal om att, nänä, inte skall vi kasta sten på polisen och mörda något………………….


Det är allt Herr Socialodemokrat Stjernkvist duger till...........Du är patetisk Lars.
Att ordna till Norrköpings befolkning – det duger han inte till. Inget annat heller som det tycks. Mer än att gagga exkrementer så man inte förstår hur truten på Lars kan rymma så mycket skit……………men det är klart, Lars Stjernkvist har alltid varit stor i truten. Du är bara patetisk Lars! Du vet att Sverige säger "ahllahas lika värde", ¨så Lars, dela ut slaktarknivar, pistoler och macheter till medborgarna så vi får ett "allas lika värde", men det är klart, sånt gäller inte svenskar, vi är ju skulden till att de andra beter sig och tar för sig och får allt gratis. Men vi svenskar skall betala. Börja rensa och dela ut prylarna ovan till Norrköpings medborgargarden så vi får lite ordning i staden. De där gossarna är vana med sådana där straff från sina hemtrakter så det är inget märkvärdigt om nu också svenskarna inför sharia, som de själva vill ha. Du och polisen duger tydligen inte.


Till Norrköpings kommun, polisen i Norrköping, Norrköpings tidningar, Folkbladet i Norrköping, Radio Östergötland, Socialodemokratiska partiet i Norrköping, Landsorganisationen i Norrköping, LO, Regeringskansliet, InvandrarVärket i Norrköping, Justitieministern, Socialodemokraternas högkvarter på Sveavägen, Sollefteå kommun, Tidningen Metallarbetaren, Petter Thorwaldsson, Landsorganisationens högkvarter i Stockholm, Linköpings kommun, Finspångs kommun, Söderköpings kommun, Södertälje kommun, Arvika kommun, Svenska scoutförbundet, Kamratposten och LRF, Lantbrukarnas Riksförbund i Östergötland.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.