måndag 8 februari 2016

herr diamant på expressen


Om Herr Diamant på Expressen

Den där gossen viger sitt reporterliv åt att tycka synd om alla möjliga varelser som gömmer sig i Sverige och parasiterar på den svenska välfärden, han gör ett gott yrkesjobb också, MEN TÄNK vad skönt och fint Sverige skulle vara om landet inte hade alla de där kräken som promenerat in över gränsen okontrollerat! Tänk! Om vi slapp Diamantens sketna sidor med slösat papper på onödigt folk. Det finns nog av problem bland svenskarna, de räcker. Men Diamanten är invandrare så då blir det bara invandrare på sidorna. Förbannat skönt vore det att slippa läsa om allt elände idioterna utan sunt förnuft Stefan Löfven och Åsa Romson och Fredrik Reinfeldt har ställt till med. Ut med invandrade mördare och fram med medborgargarden! Mot revolutionen!

HERR Diamant borde åtminstone skriva och utgjuta sitt missbehag över arabländernas och oljeherrarnas arrograns och människohat och förakt mot mänskligheten som inte tar hand om sina systrar och bröder som ligger risigt till. MEN herr Diamant är nog rädd för att skriva om sina mördarbröder och systrar. Så är det. Arabiska halvön är full av tomma marker som Fredrik Reinfeldt upptäcker även  i Sverige, men visst är det patetiskt att stackars flyktingar skall behöva jävlas genom ett helt Europa när de kunde promenera några kilometer till Jordens rikedomar hos oljearaberna! Och sedan kunde de leva lyckliga och ha det bra med sina bröder och systrar och ha sin gemensamma religion och slippa lägga energi på att kalla oss svenskar otrogna. Kan inte du Diamant förklara de där enkla förhållandena för alla muslimer! Att de skall dra till arabländer och inte till snö och kyla. Nu blir det dessutom alltmer mental kyla, inte bara kallt i luften…………

Till regeringskansliet, Centerpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Liberalerna och Juma Lomani, Afghanska Riksförbundet.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.