måndag 15 februari 2016

oasen badhus, kungälv krisztian borbély


Till Sveriges badhusföreningar, Badvakternas organisation, Svenska Livräddningssällskapet

 

Till Krisztian Borbély, Badhuset Oasen, Kungälv

 

”Det är väldigt olustigt” säger chefen för badhuset Oasen i Kungälv, Krisztian Borbély,

Att fem personer tar på sig en badklädsel med texten ”Trygghetsvärd” blir snart en allmän företeelse på landets badhus.

Att det just här på Oasen var fem personer som bekänner sig till en politisk organisation har inte med saken att göra. Svensken i gemen är fruktansvärt less på dessa asylare som inte låter våra svenska flickor bada i trygghet. De där varelserna skall förpassas till andra domäner. Om det råder ingen tvekan säger alla svenskar. Allmänheten, varje badare kommer i framtiden att bära badkostym med texten ”Badhusvärd- för trygghet – mot asylare och invandrare”

Så går det när staten och badhuspersonal som du bossar över Herr Krisztian Borbély inte duger för sina jobb. Du med de dina är menlösa inkompetenta för arbetet du har.

Enkelt sagt: ”Fuck off!”, ge jobbet till kvalificerad personal.

Och vad säger Stefan Löfven som garanterar bättre säkerhet och trygghet för asylare? Till svenska flickor säger han ingenting, typiskt den svenska statsministerns rasistfasoner.

Till Regeringskansliet, Ygeman, Morgan Johansson, Jonas Sjöstedt med väninnor, Jan Björklund, Miljöpartiet, Gustav Fridolin, Åsa Romson och hela ruttna Centerpartiet med Annie Lööf och Maud Olofsson.

Ni alla får bara det Sverige NI vill ha. Ingen medborgare tycker som er, osmarta politiker.

Till Kungälvs kommun, Göteborgs kommun, Göteborgs – Posten, ExpressenGöteborg, Aftonbladet, Hallands nyheter, Hälsingborgs dagblad. Socialodemokratiska partiet i Göteborg, Socialodemokratiska partiet i Kungälv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.