måndag 1 februari 2016

tre affganer på Plattan


Till de tre små barnen födda i Afghanistan men missanpassade och elakingar i Sverige.

– Vi blir ”fett rädda”, säger Sivert Fiz, född i Afghanistan, ensamkommande ”barn” för fem år sen. Då landade han på Arlanda med en handskriven kartongbit fastsnörad om halsen med texten "till Sverige". Sen smet han.

Svenskarna blir också ”fett rädda” för afghaner som uppträder likt ociviliserade varelser som ljuger om det mesta, sextrakasserar och knivhugger!

Hej Sivert Fiz och Basker Mercede och gamlingen Muja Dopping från Afghanistan!

- Vi svenskar blir så ”fett rädda” för er afghaner när ni bor nära oss i vår lilla by i Sverige! Ni afghangrabbar verkar bara ställa till bråk och mord och använda tillhyggen och knivar!

- Vi är ”fett glada” om ni knatar tillbaka till varifrån ni kom! Kryp om ni är så små barn att ni inte kan gå, lämna tillbaka gratis rakhyvlar om ni fått gratis sådana av kommunen för barn behöver inte rakhyvlar.

-Ni borde bli ”fett förbannade” när tidningarna är oförskämda och kallar er för barn när ni tre är sjutton år och ännu äldre!

– Vi blir ”fett rädda”, säger Sivert Fiz, född i Afghanistan, ensamkommande ”barn” för fem år sen, skriver någon svensk journalist.

Jasså blir ni rädda för snälla svenskar?

- Du Fiz, när små Afghanska barn missköter sig så skall de ha anledning att vara rädda. Och du Fiz, passar du inte in i Sverige så dra någon stans där du trivs, men kom inte till Sverige och ljug och mörda och bete dig som en skithög som bränner ned sina bostäder.

Basker Mercede är också från Afghanistan och anlände till det svenska Paradiset för sju månader sedan.

- Jag har fortfarande inte fått plats på en skola, härmar en svensk reporter som subjektivt och systematiskt för fram snyftlåten kring allt och alla som inte är svenskt.

- Men det gör ingenting säger Mercede för jag har det bra med mat, pengar och röka och lite hasch då och då och så har jag ju kreditkortet och bäst av allt är att jag kan kika på snygga tjejer, det får vi inte i Afghanistan, så jag klagar inte och bostad mitt i stan har jag. Och allt är gratis!

Jag har lämnat mitt land för där är folk så korkade att de bara slåss och kan inte leva normalt. Alla skall vara bäst och tjäna pengar på narkotika och alla vill döda varandra för att tjäna pengar. Dom hjälper inte alls varandra fast det finns ”fett med rika personer”.

Muja Dopping påpekar att en del afghaner är rädda för sina landsmän som är kriminella och slåss och dödar och super och knarkar här i Sverige. Afghanska barn gör ofta i Sverige sådant de inte får göra i Afghanistan.

Muja får veta att många svenskar vågar inte gå ut i små samhällen för afghanska barn våldtar svenska flickor och stjäler allt möjligt. Muja säger då att så gör vi också i Afghanistan men där är det flickornas eget fel att de blir våldtagna. Det är kultur och tradition i Afghanistan att våldta kvinnor, påpekar Muja.

- Min pappa våldtog grannens fru och sedan kastade vi sten på henne så hon dog, säger Muja som är med i den Afghanska extremistorganisationen ”Hej DumSverige”. Varför det finns en sådan förening vet inte Muja men det är väl för att tigga pengar. Däremot vet han sitt lands kultur så han vet hur det fungerar med våldtäkter.

Vad vill du säga till politiker i Sverige och folk i allmänhet, undrar en svensk naiv subjektiv reporter som inte borde få skriva i svenska tidningar i brist på yrkesmoral?

– Att myndigheterna inte pekar ut ensamkommande som barn, ty de är inte barn, och att man inte kallar dem gatubarn. Det låter så fult i Sverige, svarar Muja.

Men de är ju gatubarn säger journalisten? Nää, så säger han givetvis inte.

- De här barnen behöver skydd, påpekar Muja som är kulturbärare för de knäkrypande barnen som våldtar och mördar och rakar sig.

- De behöver resurser från staten och ur svenskarnas plånböcker som tiggare.  De här krypbarnen som gömmer sig vill inte bli utpekade för då kan polisen komma och skicka hem de som inte har rätt att vara i Sverige. Därför har vi vår Afghanska förening, på så vis blir det lättare för svenskarna att tycka synd om oss.

Muja avslutar med att kommentera att de här små barnen är så rädda att de vill lämna Sverige.

Då svarar reportern som var en förklädd invandrare: Hurra, hurra, vá bra. Då får jag mer svenska pengar om ni försvinner! Hurra, hurra!
Svenska journalistförbundet, kvällsblaskan Expressen, Migrationsvärket, Afghanska ambassaden,  Aftonbladet, Tidningen Metallarbetaren, Kommunals fackförbund, Mona Sahlin, Annie Lööf, Miljöpartiet, Gustav Fridolin, Maria Ferm.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.