tisdag 2 februari 2016

till Jonas Sjöstedt personligen


Till Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiet.

Hur korkad får du vara som partiledare Jonas? Du står i teve och ljuger för det svenska folket!
Du säger att våldsverkare agerar bara för att folk ser ut på ett särskilt vis. Har du helt stängt ögon och öron? Som de välkända aporna?
Har du ännu inte fattat att svenskarna är så förbannat less på alla asylare som våldtar, mördar, misshandlar och bränner? Förutom invandrarnas ständigt pågående våld.
Har du helt missat alla nyheter och all information?
Du säger folk måste få vistas tryggt på gatorna, just så, men varför skall bara asylare och invandrare kunna vistas tryggt? Massor av vanliga svenskar går aldrig ut nu för tiden men det säger du inget om. Varför säger du inget när svenskorna blir våldtagna? Inte ens Dinamarca och & sympatiserar med våldtagna svenskor.
Vi är fruktansvärt less Jonas. Folk åker över Östersjön för att köpa stiletter som inte finns på marknaden i dette land. Varför? För att försvara sig! DU är med och skapar det svenska folket till snart osympatiska, när vi bara vill ha sans och ordning och ett normalt samhälle. Hela världen skrattar åt oss, eller snarare åt dig och dina politikerkompisar. Ni är ju totalt odugliga för att styra ett land.
Du gör dig själv allt mer till en rejäl skitstövel och rasist och fascist. Dy bryr dig inte om vad folket säger. Du bryr dig inte om svenska kvinnor, du skiter i att det sitter folk – svenskar – som har sämre dagpeng än vad en analfabet får på direkten när hen promenerar in i Sverige utan minsta kontroll. Du bryr dig inte om att sjukhus stänger och lägger ned på grund av brist på pengar – slantarna går till att betala invandrare och vad kostar polisen nu för tiden med alla utryckningar, mordfallsundersökningar och domstolskostnader, vad går dom på? Tänk för faan Jonas. Hur många lärare och sjuksköterskor kunde Sverige haft råd med om landet lagt pengarna på välfärd och inte invandring? Men du bryr dig inte om svenskar. Hur mycket ni än bluddrar om olika vis att betala hus, gator och försöka få in alla  Maud Olofssons "nybyggare" i samhället så är alla era förslag menlösa. Du tror asylarna följer era tankar och scheman och hur de skall integrera sig, men icke. Ni är bara naivt fåniga. Sverige har inte en chans förrän alla eller så många invandrare och asylare som möjligt har försvunnit ur landet, då kan ni börja bygga upp Sverige igen. Men det där vill du inte begripa och inse. Därför förlorar du i politiken. Vi är många svenskar som lever på mindre pengar och mer under existensminimum än vad en nyanländ invandrare får per dag för ingenting. Han får 220 och jag får 260, efter ett livs arbete på grund av svenskt regelverk och asylaren har aldrig gjort något och kan inte ens svenska men får i stor lika mycket per dag förutom alla andra bidrag i tusentals kronor. Du är slut Jonas.
Du Jonas är total förljugen, skitstövel och saknar uppenbarligen sunt förnuft. Jag trodde under många år på dig men nu är det slut. Min röst får du inte längre. Du är för verklighetsfrånvarande och populistisk för oss vanliga svenskar. Och Jonas Sjöstedt, svensken är så less att du anar inte vad framtiden visar och du begriper det inte heller. Det du och polisen inte gör kommer svenska hederliga välorganiserade medborgare att göra, så enkelt är det. Det är ditt och dina menlösa politikerkamraters fel.
En klassisk revolution är på gång!
 
kommit för att stanna för evigt
 
– inte jobba"
Får förstklassig service och gratis tandvård.
Det du Jonas, så ser verkligheten ut och du tror vi normala köper den!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.