fredag 5 februari 2016

rogslösa - asylförläggning

ROGSLÖSA SKOLA BLIR ASYLFÖRLÄGGNING!

Landsbygdsskolan förlorar!
 
 

Skolverket, landshövdingen i Östergötland, Anders Danielsson, MigrationsVärket, Folkbladet i Östergötland, Region Östergötland, Linköpingsposten Jönköpings tidning, Platen bostad, Borghamnskiosken, Borghamns hamnförening, Förskolorna  i Borgham, Vadstena kommun, Motala kommun.

Borghamns värdshus, Vadstena fastighets bolag, VFAB = (Vi som förhalar alla beslut), Svenska kyrkan Vadstena, Rogslösa församling, Dahls församling, tobakshörnan i Vadstena, Östenssons butik, Coop-affären Vadstena, Fredriksons industri Vadstena.

Till Vadstenas alla medborgare med klostrets nunnor och de få centerpartisterna som önskar ett Sverige utan gränser och import av fler våldtäktsmän, och alla Vadstenabor som äter lunch på Wasa!

Varför tjafsar ni om den där skolbyggnaden i Rogslösa? Ni borde inse att Vadstena kommun säger NEJ! Och svaret på frågan om en framtidsvision för Rogslösa är även så ett stort NEJ. Hörni ni ni i Vadstena.
BEGRIPER ni inte i Vadstena att Vadstena kommunstyrelse ligger lågt ett tag för att svalka av debatten och sedan hyr ut Rogslösa skolhus som asylförläggning – för att tjäna pengar. Hur mycket var det fråga om? 100 000 kronor? Eller 300 kronor? I båda fallen borde ekonomichefen som överbetald och kommunens övriga överbetalda med inkompetens ha betalat underskottet till skolan ur sin egen ficka, men de bryr sig inte. Så enkelt är det. Landsbygdens liv berör inte Vadstena kommun. De bryr sig inte om medborgarna utan har en dold agenda kring skolhuset i Rogslösa.
NU ser kommunen möjlighet att plussa på kommunkontot med en asylanläggning i Rogslösa skola. Vänta bara!
Bloggen slår vad om en flaska whisky att Rogslösa skolhus blir en asylförläggning när kommunen tycker luften har svalnat lite!
Till Motala Vadstena tidning, MVT. Östgöta-Correspondenten, Ödeshögs kommun, Linköpings kommun, Mjölby kommun.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.