tisdag 9 februari 2016

bilan osmans terror i somalia och på expressen?


Hej Bilan Osman på Expressen! Vá Kul att du får möjlighet att se vad du propagerar för!

Så kunde man tro, men du i strand- och beachsamhället med din mormor i Bosaso kan inte få det bättre och lugn och ro i Somalia. Var går dina släktingars kameler och betar? Betar de kanske på förbjuden mark i Etiopiens Ogadenprovins?

Om det vet du som normalt okunnig och naiva muslimska lilla brutta inte ett skvatt. DU kommer under sommaren äntligen till Somalia, men precis i tvärtomändan av landet Somalia med våldtäkter och bomber. Kring din mormors del av Somalia har sällan globala intressen engagerat sig. Där är som vanligt i Somalia, bara KLAN -strider. Dina människor lever som vanligt och har alltid gjort. Du skall veta att det kan vara fasligt fint i din mormors trakter. Du skulle kunna ha ett superliv. Det har många  i din mormors region. Bloggen har haft det fina livet.

MEN DU Bilan, du kommer inte att se det minsta av Somalias grundproblem som ger dig välbetalda texter i Expressen, för du missar huvudstaden Mogadishou i den tvärt andra delen av Somalia. MEN kanske du som islamistiska och kanske terrorist har du förpreparerat kontakt med al-Shabaab. Kanske har du sedan länge  i Linköping nära kontakt med terroristerna i al-Shabaab? Vem vet? Hur många dollar har du skickat till din mormor i Basoso som skickat pengarna vidare till al-Shabaab?

Tja, Bilan Osman, du är knappast att lita på när du i svenska tidningar konstaterar att ni islamister och muslimer måste försvara er själva.

Är du Bilan Osman nere i Somalia under sommaren för att organisera terrorverksamhet med bas i Linköping?

Många undrar?

PS Ta dig lite västerut, till Jijigga, lite in i Etiopien. Där får du bra kontakter.


Till Expressen, Aftonbladet, TT, Svenska Dagbladet, Svenska Journalistförbundet, Pressens Ombudsman ( en gammelkommunist), DAGENS NYHETER, Helsingborgs dagblad, Metallarbetaren, Tidningen Dagen, Lantbukarnas riksförbund, LRF, Herr Petter Thorwaldsson, Miljöpartiet, Carin Jämtin (som gav miljoner till regionen utan veta ett smack för vad de svenska pengarna användes till), Södertörns högskola, Östersundsposten, Maud Olofsson, Centerpartiet, Herr W Jonsson ( Hedesunda- Gästrikland - Gävle) Herr W Jonsson, DU borde skämmas över att kräva inga gränser. Du skall skita dig själv i torrdasset i Hedesunda när du PRIoriterar analfabeter före Gävles hemlösa! DU HERRR Centerpartist, DU Heerr W JOnsson är en skitstövel i Gästrikland.

PS, Kanske Bilan Osman får möjlighet att ringa Mona Sahlins hemliga telefonlinje från Somalia och tala om att hon håller på att bli bortgift?! Vem vet?
Kanske Bilan Osman vill tala om på Mona Sahlins hemliga telefonlinje att alla Bilans mindreåriga släktingar förlorar både blygdeläppar och "lillsnopp" så kvinnorna inte skall bli kåta.

Så Bilan Osman i Linköping, ha en trevlig sommar med din mormor!







 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.