måndag 15 februari 2016

anna dahlberg expressen


”Därför gäller det nu att börja i rätt ände”.

 

Skriver Anna Dahlberg i sin kolumn om hur att få förorterna på fötter, besviken blir man av Annas ord som brukar vara kloka.

Börja i rätt ände?

 

Vá är det för tjafs? Har inte Anna följt förorterna tillräckligt?

Därifrån kommer allt som svenskarna INTE vill ha i landet, eftersom politikerna sedan länge arbetat i fel ände.

Anna låter lika korkad som rikspolischefen som påpekar likt en oskuld på fem år att jasså, har vi problem med invandrare?

Alla svenskar som sett något av det svenska livet vet att Rinkeby gick åt helvete för årtionden sedan. Rinkeby var ett nytt och fint och naturnära läge och även min familj flyttade in, nära till skogspromenader, ett sött litet torg och till och med tunnelbana, och universitetet hade en egen avdelning studentbostäder. .

Men så beslöt socialen att skicka invandrare till Rinkebys nya fina lägenheter. En efter en svenska familjer flyttade. Studentkåren sa upp avtalet om studentlägenheter. I dag är det som det är.

Anna skriver: Börja i rätt ände!

Helkorkat Anna! Det finns ingen rätt ände att börja i! OCH det är inte vi som skall börja i rätt ände! Det är DOM DÄR.

Den enda och slutliga lösningen = släng ut invandrare och låt aldrig en till komma in i landet. Då efter femtio år kan du Anna börja prata om rätt ände.

Eliminering är enda möjliga lösningen och den rätta änden att börja med. Så länge de här ociviliserade varelserna finns på plats och så länge Stefan Löfven släpper in fler blir också Sveriges problem allt fler. Spelar ingen roll i vilken ände du börjar. Prata om trygghet och Rinkeby i samma andetag? Faan Anna, läsarna trodde nog du var klokare än så. DU kommer aldrig att kunna ta tillbaka något från Rinkeby. Små fjuttigheter som att bjuda på läxläsning, du har gjort dig själv patetisk!

Så, nu vet du: släpp lös medborgargardena som existerar välmående och står på stand-by så kanske vi får ett land man tryggt kan vistas i, i framtiden, ett hundra år eller så. När de närvarande invandrarna har dött ut. Till dess skiter statsministern i hur många svenskor som våldtas, hur många bedrägerier vi skattebetalare skall acceptera, hur många mord och överfall på gamla hederliga svenskar – och ALLT och ALLA PROBLEM BOTTNAR I INVANDRING OCH ASYLVERKSAMHET, men DET BRYR SIG INTE REGERINGEN OM.

Värre och större rasist och fascister än Åsa och Stefan får du leta världen över efter. Värre finns inte. Om de tillfälligtvis finns, så blir de skjutna och avlivade av sunda medborgare, men inte ens det duger svenskar till.

Så är det. Du Anna borde skämmas över att vara svensk. Många och allt fler gör det och önskar all skit som finns stoppas in i Stefan Löfven och retroaktivt Fredrik Reinfeldt. Det skall inte vara fritt från straff när man förstör ett land.

Så är det.Lägg av med det infantila pratet om att återta förorterna! Har du missat hela köret?

BÖRJA i RÄTT ände!!!!!

Det är för tusan inte VI som skall se till att det finns trygghet. Det är DOM som skall sköta sig, gör de inte det – lätt som plätt likvidering- det är dom vana med hela bunten som anländer.

När en rikspolischef inte vet hur det ser ut i det land han är chef för- inser du då inte att landet är paj? Inte ens en rätt ände finns att ta tag i! Jo, utskickning av allt och alla och stopp vid gränserna. DET kan vara en liten början och tafsande till att börja i rätt ände. Så är det. Men med det rättssystem vi har och alla regeLVÄRK och svenska tankegångar kommer Sverige aldrig någonsin att kunna stå rakt. Det är sedan länge för sent. Inget land i världen har så vitt jag vet riktat framåtmarschen på sådant sätt som Sverige.  Så här som nedan skall rubrikerna se ut om du Anna skall ha minsta möjlighet att räta ut Sverige med en menlös polischef!


Reste för att strida med IS – nu döms de till döden


En domstol i Saudiarabien har dömt fyra personer till döden för kopplingar till terrorgruppen Islamiska staten. Det rapporterar internationella nyhetsbyråer.

När får Sverige en realistisk attityd till omvärlden?

”Vad gör man när man måste strida, när det inte finns någon som skyddar dig och din familj”? Säger Yazidiernas kvinnor och inleder krig.

Så Anna D, vi svenskar är i samma situation. Vi måste börja kriga för Stefan och & gör inte ett förbannade skvatt FÖR OSS! Men massor för andra, så vi körigång kriget mot staten, vem skall annars skydda oss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.