lördag 13 juli 2013

..Vem vill skjuta Taxiförbundets ordförande? Så sa Unni Drougge om Jan Björklund, medborgare byter nu ut Björklund mot Taxi. Alla har ju alla samma värde säger politikerna. Så - får Unni säga sina ord, får andra säga sina ord, och byter ut Björklund mot annat. Lätt som en plätt, inga problem.

Till Transportstyrelsen,
Till Transport - LO
Till Polismyndigheten i Stockholm,
Till Taxiförbundet,
Till Länsstyrelsen, Stockholms län,
Till Stockholms hamnar

Varför skall alltid svensken utmärka sig som menlös, mjäkig och utpräglad nolla – utlänningar skrattar åt svenskar och här i Sverige blir utlänningar besvikna på menlösa svenskar. Samtidigt rasar det in främlingar som kommer för att nyttja denna svenska naiva inställning och stora menlöshet.

Se nu bara på situationen kring taxi när två lyxkryssare angör Stockholms hamn.

En representant för Stockholms hamnar säger offentlig att taxistämningen är hotfull och uppenbarligen helt galen. Utländska passagerare blir storlurade och besvikna på Sverige.

VAD I HELVETE GÖR Hamnorganisationen?

VAD i helvete gör poliserna och Transportstyrelsen i Stockholm som inte duger till att sortera ut de utländska sopskallarna med taxikort?

Vad gör Taxiförbundets ordförande? INGENTING!

Det finns taxiförare i både Stockholm och andra orter, som anser att Taxiförbundets ordförande är korrumperad och rädd för anslutna utländska medlemmar --------så Taxiförbundet gör ingenting.

Är inte sådan misstänkt verksamhet ett ärende för åklagare och polis? Eller är myndigheterna korrumperade som Taxiförbundet?

VAD I HELVETE PÅGÅR

MED SVENSK TAXI!!

Det skall inte vara cirkus när kryssningsbesökarna anländer, som en representant för hamnarna säger.

Det skall vara ordning och reda på taxifolket - MEN sedan invandrarna tog över taxi i Sverige har det alltid varit problem, luridrej och ohederligheter.

Sverige låter svartskallarna förstöra vårt lands goda rykte.

Eva Carnél som är inblandad i situationerna menar att det finns risk att taxifolket skrämmer turisterna från Stockholm.

Och vad gör hon?

Absolut ingenting.

Hur kan Taxiförbundet svara som dom gör i sammanhanget? Pratar om informationskampanj – det diskvalificerar både taxiförbundet som organisation, dess ordförande och den där nolliga juristen som svarar i intervjuer, han är ju menlös……….

Alla vet att juristen och ordföranden för Taxiförbundet borde åka till de här svartskalleförarna och ta med sig en k-pist. Det är nog enda lösningen.

Transportstyrelsen, polisen, taxiförbundet, Stockholms hamnar, svenska schysta taxiförare – ingen visar civilkurage och gör något åt invandrarna som sedan årtionden har förstört taxiverksamheten i Sverige.

Inte underligt att utlänningar skrattar åt menlösa svenskar och kallar svenskarna för Dumpfhuvuden…….

Det blir allt tydligare i Sverige att myndigheter duger inte till att hålla ordning i landet. Konsekvensen blir medborgarengagemang, så har det blivit i många andra länder där myndigheten är slapp. Och svenskar skall ju vara globala får vi höra och lära oss – alltså: behovet av medborgargarden blir allt tydligare.

Några insatser mot taxigangstrarna, vad sägs? Skall det vara lösningen?

Borde inte vara så, men på grund av statens menlöshet, så blir det kanske så, vem vet……………

Unni Drougge sa under Gotlandsveckan att : - Vem vill skjuta Jan Björklund……….

Svenska schysta människor säger som Unni Drougge men byter ut ministernamnet Björklund mot taxiförbundets ordförandenamn, alltså:

- Vem vill skjuta Taxiförbundets ordförande?

Medborgarna får lära sig att alla har samma värde, så om Unni Drougge får säga så om Jan Björklund, så får vem som helst säga likadant om Taxiförbundets ordförande. Får Unni, så får vem som helst…………….
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.