lördag 13 juli 2013

..Jättesjuk grabb fick ligga i städförråd på sjukhus! Så går det när du Gustav och galningen Ferm får som ni vill. Skitstövlar, som tar hit analfabeter som gör av med alla sjukvårdsslantar, gå och häng er och gör Sverige en tjänst!!!!!!!!!




När Ferm och Fridolin på Miljögalningarnas organisation får härja bland svenska budgetpengar som Borg borde ha inlåsta
och utanför räckhåll för sådana som Miljöpartister, då går det som här:

En svårt sjuk svensk ung man tas in på akuten men får ligga  i ett städförråd på golvet, och missar all normal och gängse sjukvård i brist på tillgångar och annat som krävs.

SÅ går det när Fridolin och Ferm lägger pengarna på analfabeter och Ferms specialintresse invandrare, som våldtar. Har hon inte ännu fått så hon är nöjd? Hon kan väl ta en promenad genom Sahara och gå söderut i Afrika så fixat hon säkert sina behov.

MEN nu får svenskarna lida för Ferms sjuka prioriteringar som tar pengarna, som skulle gå till svensk sjukvård.

Mannen togs in akut och hamnade på golvet i en städskrubb.
Andra natten sov patienten med en förälder på en läkarexpedition.

Föräldern som själv jobbar inom sjukvården insåg att hanteringen av patienten var bedrövlig. 

– Det är inte personalen jag vill åt, säger patientens förälder.
Vill dock säga hur besparingarna slår mot vården. Samtidigt som politikerna står och pratar om välfärd i Almedalen är det så här verkligheten ser ut.

Den här verkligheten har blivit som nu på grund av omyndigt tänkande varelser i svensk politik, typ Ferm och Fridolin och Åsa Romson. Det är mycket deras fel att kommuner måste dirigera om budgetpengar från sjukvård och från skola till analfabeters uppehåll.

Med lite självkritik så går Fridolin, Åsa och Ferm och hänger sig. Men den självkritiken har de nog inte. Då kan medborgarna alltid fråga sig, som Unni Drougge sa under Gotlandsveckan: - Vem vill skjuta Jan Björklund? Får Unni säga så, så får vem som helst säga så, vi har ju alla samma värde, alltså: - Vem vill skjuta Åsa Romson, Gustav Fridolin och infantila Ferm i Miljöpartiet?








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.