lördag 27 juli 2013

.....Gardells och KulturExpressens egen kultur..........här finns fakta för omvandling till kulturmuslimskt roligt

.


Till JONAS GARDELL-------------------med tanke på fastemånaden och roliga muslimers verklighet så kan väl du Jonas göra något av de här raderna....gör något kul och ironiskt. HÄR får du bara en massa fakta,, men det är fakta som blir bra underlag för lustigheter...............och vart enda ord är alldeles sant, mycket är självupplevt. Håll till godo!

TILL EXPRESSENS KULTURSIDA.................nu när Jonas Gardell är inblandad blir oavsett innehåll allt ju kultur....kanske du Kulturen vill hälsa Jonas att de här raderna finns, och de borde kunna bli lustigert underlag för muslimska lustigheter......vill han göra något kuligt, så håll till godo...........
FAKTA som grund för kuligheter i muslimskt format..........

....Förljugna mer än något annat levande -- muslimer..läs och lär. Det här skrev Bloggen flera dagar innan Jonas sa något i media........:
- Nu, ni gött folk i Svedala, nu skall ni få höra om muslimernas rätta jag, och särskilt passar denna presentation av kulturfalskhet in under Ramadan, och visst passar beskrivningen av muslimers förljugenhet bra, när den svenske muslimen klagar över sina pankakor i det svenska fängelset där muslimen sitter under Ramadan. Muslimen klagar till JO över svenska pankakor……….Det du, hur skulle det vara om svenskarna skickar JO på allt relevant i samband med muslimer?

 Jösses alltså:  HÅLL nu i er goa svenskar……….
 
Vet du att i Kensington i London, finns ett femstjärnigt hotell som kallas ”oljehotellet”. Dit tar sig oljeprinsarna med släp, kanske tjugo man, hyr en hel våning, släpar upp mängder av koffertar och så belägger dom hela entre-lokalen med sina sköna soffor och fåtöljer och beställer in helflaskor av den finaste och dyraste whiskyn som hotellet kan visa upp, DÅ är Koranens alkoholförbud inte så viktigt.

Och DIT kommer massor av små unga engelska stumpor som vill tjäna lite extra och slippa låna till studierna. Först  suger tjejerna i sig en del whisky och sedan bär det i väg upp till rummen för att få araberna att lätta på pluskan och pungen och småengelskorna att att lätta på flasan.

Så går det till när muslimerna har sina små utflykter och ”long-weekends”  med omväxling mot hemmastaterna i Arabviken.

Då gäller inte respekt för Koranen.

Araberna super, knullar luder och läser väl Koranen över halsen på whiskyflaskan………

OCH nu, appropå muslimer – Ramadan och pankakor i Sveriges fängelser.

När muslimen får svenska pankakor under Ramadan i det svenska fängelset där muslimen sitter, då klagar den stackars muslimen, ty muslimen tycker inte om svenska pankakor. Han anmäler Sverige till JO.

Borde inte muslimen anmäla sig till Koranens härskare och sitt lands emir?

Mer förljugna varelser än muslimer finns knappast i Homosläktet. Det vet alla som rest sedan tidigare.

Härmed bara EN liten förljugen grej: När Ramadan pågår reser ofta föräldrar till besuttna arabfamiljer i Nordafrika, längs Medelhavskusten, till Mecka för en helig vecka. Och då du glade svensk! Då jäklar är det fest i Pekernamum eller Kappelskär eller vad det heter på muslimska. Då jäklar, när föräldrarna är i Mecka, dansar råttorna på muslimsbordet! DÅ du, då har barnen roligt. Tro Bloggen, han har varit med! Partyna pågår dygnet runt, alla super, även flickor och döttrar, och det är nu under föräldrarnas Ramadan i Mecka som döttrarnas oskulder ryker. Men vad gör väl det? När bröllopet skall till så åker dottern till läkare och syr igen sin öppnade oskuld, så vad mer?

Tja, muslimerna äter dygnet runt, i hemmets mörka vrå skiter dom i Ramadan och Koranen, de äter som vanligt. Svenska muslimer bekräftar den saken.

Så där är araberna i form av muslimer. Det finns inte mer förljugna människor.

Vad gör du som gubbe och affärsman när du kommer till ett arabland och vill göra business? Ja, din affärskollega säger långt innan affärspratet börjar att du skall väl ha lite normalt liv också, du är ju man, så du har dina känslor. Det är självklart för både arabkvinnor och arabgubbar.

Då säger din förmögne värd, den rike affärsmannen araben, att du kan gifta dig med hans dotter. Njae, tänker du. Men araben förklarar snabbt. Han har en ”dotter” som han kan gifta bort. Och vill du inte ha henne för livet så kan du skilja dig när du åker till ditt hemland efter tre månaders affärer i arablandet. Och skilsmässa, tja det är bara att säga att du vill skiljas tre gånger inför din hustru och vittnen. Att arabens ”dotter” är en ung liten stacks flickunge som tvingas in i luderverksamheten, det är inget hon kan göra något åt, men muslimer är sådana. 
 
  ---Förljugna……….

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.