tisdag 16 juli 2013

Hej Åsa Romson och Jonas Sjöstedt. Hoppas ni behöver bostad i Tensta. Mer är ni inte värda. Invandrare i Tensta hatar Svenskar.............jävla Svenskar, Jävla svenskhora --sånt är vardag för svenskar i Tensta. Vad skall svenskarna göra? Gå runt med relevant machete?






Till Annie Lööf och den där omdömeslösa Centerpartisten som ordnade med framtidsgruppens framtid för Sverige och Centerpartiet. Den omdömeslöse galningen lär finnas som någon slags politiker i Stockholm - rent för jävligt att ha en sådan korkad primat i en storstad.

I vilket fall som helst. Tenstagossen som heter Tensta eller kallar sig för Tensta, han raggar pengar till utländska barn genom internationella barnorganisationer och samtidigt utsätts vanliga svenskar som bor i Tensta för hat och förolämpningar var dag.

Hör här: sagt av en svenska som flyttade till Tensta och är nöjd med boendet,
MEN hon är väldigt ledsen över att betraktas som "jävla svenskhora" varje dag.

Hon är less över att få höra "jävla svensk" varje dag. "Jävla Blondie", menat som en utvisning från Tensta av invandrare. Blondie passar inte in där, hon är inte önskvärd.

Tänk om svenskar skulle använda samma vokabulär mot invandrare! Vad hände då?

Men Annie Lööf tycker det är så charmigt med Tensta, och tänk,  så mycket kul mat de har på torget i Rinkeby................

Säkerligen kommer invandrarnas hat mot svenskar på grund av att Sverige är för snällt och menlöst.

Självklart skall inga svenskar donera pengar till den där invandraren som hoppar omkring och jallar sig rappare - halvfigur, Mr Tensta, som tigger pengar till utländska barn i något som kallas SOS-barnbyar. En fjantande organisation som tar ut en avgift som skall försörja ett barn en månad men som i verkligheten räcker för att försörja en hel familj med fem barn. Var tar överskottet sin väg? I privata fickor inom organisationen? Som i cancer fondens fickor, som i Röda korsets fickor??
GOTT FOLK stoppa aldrig en krona i bössan som en invandrare håller fram.........

Samtidigt som Tensta tigger pengar hatas varje svensk i Tensta, men ändå skall svenskarna stoppa pengar i en invandrares tiggarbössa?

Hur faaan dumma kan svenskar tros att vara? Vad den där invandraren har för anslutning till de där utländska barnen vet väl ingen, mer än att ha säkert lyckas lura naiva svenskar på pengen.

Givetvis är vi lika, så säger politikerna att vi skall vara, därmed bjuder Fredrik på ekonomiskt stöd för att svenskar skall ha tid och kunna pissa på dörrarna till alla invandrares lägenheter och så att svenskarna får möjlighet att släppa kattskit och ruttna ägg i brevlådora till invandrarlägenheter. Det gör invandrarna i svenskarnas brevlådor. Och vi skall ju som sagt vara lika, så visst ställer statsministern och Annie Lööf och Centerpartiet med Åsa Romson i släpet upp på den jämlika aktiviteten - kattskit i brevlådan.........Får invandrarna, får svenskarna...............
Vi är alla lika----eller????
Annie och dina anhängare..Fuck ooooofffff








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.