fredag 19 juli 2013

....Annie Lööf på Centerpartiet saknar omväxling....vill ha fler än en äkta man

En partiledare som ljuger lite då och då när det passar hennes politik för stunden - en sådan partiledare skall Sverige inte ha.

– Nej, jag har aldrig stått för månggifte, säger centertjejen  Annie om du frågar henne om galenskaperna kring Centerns nyordning.

För några år sedan var Annie vice ordförande i Centerpartiets ungdoms förbund och hon drev en blogg i sin
ungdoms iver. Där skrev Lööf om ett ungdomens centerprogram som var klubbat.
 
Hon tyckte hon hade anledning att vara stolt över ungdomscenterns nya beslut om allt möjligt. Bland annat var Annie stolt över en paragraf i det nya center programmet där det stod att månggifte skall vara möjligt för den som så vill.
 
En av Annies bloggläsare frågade då om hon verkligen tyckte så ärligt, att medborgarna skall få gifta sig med flera personer. Då svarade Annie på sin blogg att  hon tyckte inte staten skall lägga sig i med vem och hur många man gifter sig. Det skall vara mitt eget val svarade Annie för några år sedan.
 
Då var hon engagerad i ungdomens centerparti, i dag är hon partiledare. Frågar du henne i dag svarar hon på frågan om hon tycker månggifte skall vara lagligt i Sverige:
Nej, jag har aldrig stått för månggifte.
 
DÅ ljuger Annie Lööf.
 
En pariledare som ljuger lite då och då när det passar hennes politik för stunden - en sådan partiledare skall Sverige inte ha.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.