onsdag 17 juli 2013

..Miljöpartiet som spioner i Ogaden -- MP-spionerna = nio ungar och två somalier. Påstår sig vara svenskar.



Det här gäller ett ärende som berör socialstyrelsen, sociala myndigheten i Göteborg, Barnens rätt i samhället, Barnombudsmannen, socialdepartementet, SÄPO med anledning av Åsa Romsons och Gustav Fridolins och Miljöpartiets eventuella involvering i spionverksamhet genom aktuell familj i Ogaden.

Som vanligt --- MILJÖPARTIET!  ------Åsa Romson och Fridolf Rudin, nää, förlåt Fridolf var rolig. Gustav är bara patetisk och en stackare.

HUR FAAAN kan en normal varelse ta nio småungar, sin kärring och sig själv som överhuvud och ta bussen till Jijiga i Etiopien?

En sådan farsa är inte normal, så enkelt är det. Han är heller varken svensk eller etiop, han är snarare Somalier, om han har något ursprung mer än som primatsläkting?

Bara miljöpartister kan utföra en sådan idiothandling som den där familjen  gjorde. Komma till Jijiga med en drös ungar som uppenbarligen är totala främlingar, i ett av Afrikas värsta och hårdaste klimatområen, med närmast total brist på västerländska bekvämligheter och brist på ett normalt standardliv för en västerlänning!

DIT i det hörnet med bristande standard---DIT åker galningen med nio ungar!

Bara synen av nio ungar i släp efter två västerländska utlänningar skulle vara en galen grej. Att de sedan kallar sig svenskar är en förolämpning mot svenskar i Etiopien och mot Sverige. Bara Åsas och Fridolns kompisar förmår vara så galna som den där somaliska familjen...........

Vad faan hade dom där att göra? MED alla NIO UNGARNA? Ungar som täckmantel för Miljöpartiets spionambitioner?

Familjeöverhuvudet skall anmälas till socialen i Sverige.

Mor och far till de nio ungarna måste vara totalt olämpliga i sin hantering av barnen.

VEM - VILKEN MYNDIGHET tar tag i den där galenskapsfamiljen med nio småungar som åker till ett av jordens värsta hörn och man kan nog säga att föräldrarna medvetet både fysiskt och psykiskt misshandlade sina barn. Bara landsvägsresorna till Ogadenregionen kan nästan betraktas som fysisk misshandel, att placera nio småungar på den resan medvetet, är olämplighetsbeviset mot föräldrarna. Tur och retur under snabbresa till Ogaden kan bar den resan i sig, ge anledning till läkarbesök. Och reser man lugnt till huvudstaden efter en enkelresa mår man inte särskilt dåligt.

Vilken svensk myndighet tar tag i familjens- miljöpartiets ansvar kring barnmisshandeln som "svenskarna" står för?

Ungar som aldrig varit i Ogadenregionen får under ett tillfälligt besök inte lära sig ett skvatt om verkligheten. SÅ VARFÖR skulle familjen med nio ungar, och kärring säkert i högklackade skor, till Ogaden att göra? Den frågan skulle Bloggen ställa sig om Bloggen var guvernör för Ogaden.

Besöket är en typiskt MILJÖPARTISTISK fjantig insats med politik i bakgrunden, som stöds av olämpligheterna Åsa och Gustav. Dom är så osannolika så normalt folk har svårt att tro att de där två är verkligt levande.............








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.