torsdag 25 juli 2013

..Reepalu. svenskförstörare-korrumperat kommunalråd??????????? Rasist!



Hur kommer det sig att organiserade ligor som konstaterats, eller misstänks, så ofta, höra hemma i Sydsverige och i Malmöregionen?
Hur kommer det sig att de flesta trafik-rån-och mordfall etc och stor del av svensk kriminalitet hör hemma  i Malmö???????????????????

SVAR: En svensk socialdemokrat!!!!!!!!!!!!!!

En medlem  i socialdemokratiska partiet - samma parti som Carin Jämtin, som Stefan Löfven,

Mannen är rasisten Reepalu.......................före detta kommunalråd i Malmö.

Den gossen förstörde hela södra Sverige. Den mannen Reepalu tog bort all heder och all etik i det svenska samhället, den mannen Reepalu gjorde Sverigestaden Malmö till kriminell centralort och rasistiskt högcentrum.............

- Vem vill skjuta Reepalu, som Unni Drougge, sa under Gotlandsveckan. (därmed är Jan Björklund utbytt mot Reepalu - Reepalu är dessutom betydligt lämpligare för det svenska samhället att avliva, än Jan Björklund, så kommer någon på tanken att skjuta Reepalu, gör det men blanda inte in Jan Björklund))

Som alltså Unni Drougge (med utbytt namn)sa under Gotlandsveckan:
 - Vem vill skjuta Reepalu?
Han som förstörde södra Sverige.

Annat var det på sjungande  Gousapåågens tid!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad rätt har gamla kommunalrådet Reepalu att ta livet av den traditionen i Skåne?

Slå ihjäl den faan, eller som UNNI Drougge lämpligt sa: - Vem vill skjuta Reepalu?

(Unnis Jan Björklund är utbytt mot Reepalu.
Som socialdemokraterna säger: vi har alla samma värde, så det Unni säger, får vi andra säga: - Vem vill skjuta gamla kommunalrådet Reepalu - som förstörde södra Sverige...............)

Med stor sannolikhet har de kriminella invandrarna aldrig kunnat regera i Malmö som de gör och har gjort, utan kommunalrådet Reepalus samtycke. Med stor sannolikhet är det också så att ett kommunalråd blir avlivat om kommunalrådet inte låter gangsterverksamheten pågå. Med stor sannolikhet är Reepalu därför korrumperad som öppet låtit invandrande kriminalitet pågå. Hur mycket har kommunalrådet Reepalu tjänat in svart - oskattat på kommunens kriminella invandrarverksamhet?

Många svenska medborgare funderar i de här banorna och många svenska medborgare vill gärna veta vad som döljer sig bakom det faktum att Reepalu ännu lever.

Han borde i branschens tecken, varit avlivad som hopplöst kommunalråd eller som tvärskallig politiker. MEN Reepalu är i samklang med alla invandrande kriminella. Hur kommer det sig?

Det där var bara en ödmjuk enkel svensk fråga till den svenska Malmökommunala verksamheten?
Men är inte frågan även en undring lämpad till Polismyndigheten i Malmö, borde inte socialdemokraterna juridiska utskott syna före detta kommunalrådet Reepalu? och det är väl rimligt att Reepalu som person NU blir polisanmäld för misstänkta ekonomiska brott. Och att gömma brottslig verksamhet i samband med korruption blir nu också polisanmält som misstänkt verksamhet, gällande före detta kommunalrådet Reepalu och hans möjligen dolda illegala korrumperade verksamhet inom kommunens verksamhetsgränser. Sagt och skrivit 2013-07-25.
En anmälan behöver ej signeras.
Det finn något lustigt kring Reepalu, och det skall rimligtvis friläggas - en medborgares åsikt.

Aftonbladet bör givetvis och Jan Helin, läsa sina politiska kollegors? eventuella kriminella göromål. Svenska Dagbladet bör få lite vatten på kvarnen, och Dagens Nyheter får som vanligt en massa värdelöst gagg från något händelsefullt, och vem skulle få försvaret av DN - jo den där misstänkte korrumperade Reepalu....Så fungerar DN. Givetvis bör Riksdagens juridiska utskott kolla Reepala?
En regering skall inte kunna acceptera en korrumperad misstänkt svensk medborgare..........med utländska internationella brottsliga förgreningar....som Reepalu???????????????



































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.