onsdag 17 juli 2013

...Jan Emanuel--går in i PayBack. Han glöms aldrig, och hämnden kvarstår i evigheter.




Du, Jan Emanuel,
i Norrtälje kommun, med förgreningar till Gotlands kommun.
Vet Norrtälje tidning om?
Vet DN:s Norrortsbilaga om?

Du bör inte överklaga domen!

Du vet givetvis att svenskar har blivit allt mer globala, svenskarna tar över alla möjliga vanor och traditioner som invandrare för med sig.
Invandrarministrar står upp och uppmanar svenskar att ta åt sig invandrarnas kulturvanor.
Många svenskar gör det,

förvånansvärt många, tyvärr.

Du, Jan Emanuel, det finns ett kulturmönster som heter "PayBack", utomlands är den kulturyttringen ganska vanlig, i stora delar av världen.
Du, Jan, de flesta svenskar betraktar dig som en stor rejäl skitstövel.

Du, Jan Emanuel, är sådan där person som folk aldrig glömmer, på grund av din skitstövelaktiga personlighet.

Det finns säkert individer i befolkningen som tycker att du är värd mer än den snälla dom som tingsrätten gav dig. Det ligger i handen att ganska många räknar in dig i gruppen medborgare som är värd en "PayBack" - stämpel.

När du fick vara med i det socialdemokratiska partiet åkte många ögonbryn upp i höjden. När du Jan Emanuel, drog nytta som vilken kapitalistdirektör som helst av staten så höjdes många ögonbryn bland det svenska folket. Därför framstår du som en lämplig skitstövel, därför Jan är du en lämplig person som passar in i kravet för att tillägnas en PayBack.

Och du sympatiserar säkert med dom som ger dig PayBacken. Du vet givetvis att så gör islamister, dom sätter en stämpel och så skall den uträttas. Så om islamister gör så, så har du säkert solidariskt accepterat den PayBack du med stor sannolikhet kommer att tilldelas.

Dessutom har medborgare slutat att lyfta på ögonbryn när socialdemokrater väljer in kriminella som dessutom är invandrare utan referenser, när socialdemokraterna väljer in en aggressiv islamist som går Muhammeds smala stigar, när alla möjliga skall vara med i det socialdemokratiska partiet bara för att sossar skall kunna säga att titta här, vi har både kannibaler, islamister, terrorister skitstövlar och andra som medlemmar.

Du Jan Emanuel är skitstöveln som av misstag fick vara med i Socialdemokratiska partiet.

Du, Jan, om du själv inte nås av PayBacken, så är en PayBack något som aldrig glöms, aldrig tar slut, förrän hämnden är utförd. Dina familjemedlemmar, dina släktingar, dina kompisar, alla du känner, sitter i en sitts, där de efter femtio-hundra år kan råka ut för den PayBack som du kanske får i  pannan.

Det du Jan Emanuel, så tycker svenskar att du skall hanteras.

Varför?
Du är möjligen född till rejäl skitstövel.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.