onsdag 17 juli 2013

...........Nicklas Rudberg och kulturen i Motala......Nya avhopp i Motala kulturliv..........Sossen Rudberg sitter kvar.....skrämmer han alla andra?




Tänk att Motala kommun har väl folk med humor? Eller är det tjänstemän och folkvalda med något annat som kriterium? Dogmatiska, fantasilösa, insnöade---kan det vá något?

När kulturlivet i Motala alltid sägs vara stort med potential och allt står fram som i en ny fas i en stor Kulturutveckling och kommunen applåderar allt nytt år efter år, nya kulturchefer, nya intendenter och nytt allt möjligt inom kultursektorn och nu jädrar skall det bli Kultur i Motala--------------------

DÅ hoppar år efter år alla dessa kulturgeniala rekryteringar av, från Motalas kultursektor. MEN  det finns en chef som kallas ordförande för "bildningsnämnden" Han heter Nicklas Rudberg och är sosse.

Nicklas Rudberg konstaterar med ironi och eller, att han som chef för kulturen i Motala, HAN sitter ju kvar på sin post. Att det är självaste kulturchefen som år efter år skrämmer iväg alla andra inom kultursektorn,

DET kan nog inte Nicklas Rudberg tänka sig. Gamla sossar har sällan självkritik för sådant tänk.

Kanske socialdemokratiska partiet behöver något nytt?
Kanske Motala-Vadstenas kulturliv skall slå sig ihop? Som Motala-Vadstena tidning?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.