fredag 19 juli 2013

.Skall Svenska Naturskyddsföreningen i Gävleborgs län göra reklam för Palestina?

...............Gävle Dagblad - varför gör Svenska Naturskyddsföreningen i Gävleborg  reklam för revolution och radikala arabländers politiska åsikter. Är det SNFs upgift?



Till Gävle Dagblad:
Om nu redaktörerna Marika Kvarnström och Magnus Lundquist läser de här raderna. Är det då inte rimligt att de två som nyhetsredaktörer följer upp eller gör ett slags reportage i någon form av verkligheten som den är, kring Naturskyddsföreningen i Gävle?
Njae, det är inte alls säkert att Gefle Dagblad som nyhetsrapportör rapporterar.......det blir ofta därför lite lantlolligt över landsortsblaskor...............

..SNF i Gävle gör reklam för Palestina.....Svenska Naturskyddsföreningens politiska propaganda -- är den utbredd över hela Sverige eller bara inom Gävles Naturskyddsförening?
Kan någon förklara varför Naturskyddsföreningen i Gävleborgs län gör politisk reklam för Palestina?
Visst, de flesta miljömuppar är förstås kommunister och vänstermänniskor. Det är väl ett känt faktum? Men är politisk reklam för Palestina sanktionerad av rikskansliet och Svenska Naturskyddsföreningens årsmöte? Många medlemmar vill nog veta hur det är ställt.

Kanske är det så att Svenska Naturskyddsföreningen i dag är en öppet politisk organisation och kanske är det så att Gävleborgs Naturskyddsförening har beslutat att visa "solidaritet" som det säkert heter, mot viss politik? Andra medlemmar kanske kallar SNFs agerande för rasism? Vem vet? Och då frågar medlemmen sig: skall SNF idka rasism?

När Naturvännerna i Gävle existerade, var det knappast troligt att Gävle naturvänner skulle stå upp och offentligt göra reklam för att stödja en grupp vänsterextrema aggressiva människor. När Bloggen hör om biologiläraren Hultberg och redaktören Löman som stod för möten och träffar, har Bloggen svårt för att tro att Löman och Hultberg skulle stå upp och rekommendera en matolja på grund av att oljan tillverkas i ett politiskt extremt land.

Men, det var då det. Nu är tiderna många år senare, och kanske Svenska Naturskyddsföreningen behöver uppdatera sina medlemmars och allmänhetens kunskap om SNFs politiska verksamhet. Det finns säkert många medlemmar i SNF som inte har en aning om att SNF agerar politiskt medvetet........... 

Vad säger Svenska Naturskyddsföreningens Rikskansli?

Ligger politisk propaganda godkänd och tagen av årsmöte?

Vad tror Gävle Dagblad i Gävle, där Sven Löman skrev sin "Naturruta", en klassiker inom svensk naturvård. Vad tror tidningen Arbetarbladet som väl kände till biologimagister Hultberg.
Vad tycker Gävle kommun---som kanske stödjer Sveriges Naturskyddsförening, skall SNF gå ut och göra politisk reklam för kommunala skattepengar?????

Vad säger i så fall Gävles medborgare - att SNF och kommunen gör reklam för ett land som kanske många medborgare inte alls vill höra talas om under SNFs rubriker??

Tja, bara en liten undran..............




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.