torsdag 18 juli 2013

.........Svensk spottad i ansiktet....av vem? Förmodligen en av Maud Olofssons nybyggare och Annie Lööfs favoritgrupperingar.




Spottloskor på svenskar...........Maud Olofsson säger det är initialt en tillvänjningsprocess-----att acceptera spottloskor från zigenare, brottslingar och andra invandrare.

Till Maud Olofsson och Annie Lööf.................Centerpartiet, med den där galningen i Stockholm som ville ha fritt insläpp av invandrare.......

Sådana här varelser som nedan beskrivs
har tant Maud på Centerpartiet släpat in i Sverige.............Dom borde givitvis ha parkerat i Maud Olofssons trädgård uppe på fjället. Där kunde Maudkärringen ha pysslat om sina brottslingar och skyddslingar.

En svensk fick en spottloska i ansiktet. Han påpekade bara till en kvinna att hon hade parkerat fel.
Den kvinnliga föraren ringde då sina släktingar, som kom till platsen på gatan i Malmö. Sedan urartade situationen.

Den ansvarige för området som påpekade att parkeringen var felaktig, den personen blev påkörd medvetet av släktingarna till den som hade parkerat fel. Den påkörde fördes till sjukhus i ambulans, flera polispatruller kom till platsen.

Kan vi gissa vad för slags folk kom till brottsplatsen? Bloggen gissar zigenare, Bloggens bror gissar kurder, Bloggens mor gissar araber, Bloggens syster gissar somalier och Bloggens far gissar tattare och "resare". Folk må väl få gissa?

Polisen har gripit minst fyra personer.

Bra och tack Tant Maud, Centerpartiet, nu blev landet fyra av dina nybyggare kortare.

Hoppas resterande blir Jämtlänningar i tant Maud Olofssons trädgård.






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.