torsdag 11 juli 2013

.....Menlösa svenskar.......här ett bättre exempel.............förbannad resenär,,,,läs och lär.




Åsså denna Svenska mjäkighet igen..........

Kan svenskar aldrig bli annat än larviga och menlösa.....................

Som så ofta luras naiva köpare av försäljare på Internet. Så kallad nätförsäljning.

Vaffö i helvete är svenskar så korkade och naiva att dom nyttjar slikt nätaffär?

Nu hanterar polisen ett bolag som kallar sig Electronova.
När poliserna är färdiga med sina rapporter så har alla lämnat Sverige, eller lagt skånkarna i torven tillsammans med Beatrice Ask i Härjedalen eller rymt till Bulgarien..............

Bloggen känner dock en person som agerade föredömligt: denne person åkte på en bussbiljett tur och retur till något Medelhavsland. Vistelsen varade tio dagar och fritt boende. Avgång var sagd. När denne person återvände till sagd avgång hade Bussbolaget varit framme och sagt att här på avgångsplatsen avgår bolaget en dag tidigare än sagt.
Resenären blev stående, utan pengar, och liftade till Sverige. Så småningom luskade den lurade resenären ut var bussägaren bodde, vem som ansvarade för bussresan etc och bussresenären gick till rätt adress, fick tillträde på kontoret, och researrangören var dum, ohövlig och oförskämd och förmodligen korkad som trodde han kunde lura den här resenären på en bussresa.
Resenären, när han insåg att arrangören inte ville vara med om kompromiss, denne resenär sopade då rent på skrivbordet med sin långa arm framför arrangören.När det var gjort grabbade resenären tag i arrangörens axelvaddar och sa: vill du ge mig tillbaka för en resas kostnad? Då svarade arrangören: jo, visst.
Och så fick resenären sin innestående kostnad för resan.

SÅ SKALL OCKSÅ andra svenskar göra!!!!!!!

Men NI ÄR SÅ FÖRBANNAT MENLÖSA...........................



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.