fredag 12 juli 2013

......Carina Bergfeldt på Aftonbladet gammalmodig - ser inte arabernas hat mot judar som skall avlivas i största allmänhet. Kallas islam, det glömmer Carina.


 

 

Till Carina Bergfeldt, Aftonbladet.

Du pratar i en krönika om hot och hat. Varken det ena eller det andra är relevant eller korrekt med verkligheten.

Om ”bögar och judar och invandrare” skriver du angående nazilapper från förr i tiden.

Du behöver inte gå till ”förr i tiden” för att hitta sådana textlappar i dag.

Sådana lappar är offentliga lite här och var, de ligger på hotellrum i arabländer när det gäller judar. Judar skall som du vet likvideras oavsett vad.

I många länder i Afrika är både bögar och nazister förbjudna men trots det ligger tips lappar i många Afrikanska länders byrålådor………

Därmed är konstaterat att du ljuger. VSB.

När det gäller svenska invandrare sa Mona Sahlin en gång 1982, i SVT, att – Vi svenskar skall inte komma att ha problem med invandrare och invandring, vi är väl utbildade, vi vet vad som förestår, och även om andra länder har problem så kommer vi svenskar inte att ha problem, vi klarar den här frågan om invandrare.

I dag vet alla att Mona Sahlin hade fel.

Och VEM pratar om sina medborgare som om de vore några slags övermänniskor?

– VI , som Mona Sahlin sa, VI skall klara det som andra människor inte klarat någonstans på jorden – invandring.

VEM , kära Carina, sa så? Jo, det var Hitler.

Han pratade om tyskarna som övermänniskor som Mona Sahlin pratar om svenskar som övermänniskor. Och attityden stämmer från basen – Mona tänker som Hitler. Hon och polarna är alltid bäst och det enda.

Ty, Mona Sahlin tycker alls inte om demokrati.

Mona Sahlin är en dubbelproducerande förljugen lismande fascist.

Och DU, Carina, kan inte världen, Du har bara gamla subjektiva datortexter ur Aftonbladets arkiv att anlita. Du har ingen livserfarenhet. Så, please, sluta publicera skit och dynga angående sådant du varken begriper eller kan………..

Varför skriver du inte och kommenterar alla invandrares mord, ungarnas tjyverier, skolgalenskap – allt är invandrarungdomarnas, men DU – lilla skitstövel- du tycker du skall koncentrerar dig på ETT svenskt överfall – kanske?

Du är en liten sketen förljugen psykotisk svenska, annat är det svårt att tycka, och Bloggen önskar dig all lycka bland invandrarvåldtäkternas klubborgansiation. Och DU, tycker säkert det är en ära att bli våldtagen av ett gäng från Tensta.

Ha det bra under tiden----------

Det är konstaterat att minst 20 procent eller var det 70% fler araber våldtar jämfört med svenskar.

Om du vill relatera lappar historiskt,

så står i dag på lapparna, som du skriver:

”Svenska jobb till svenska arbetare” och ”Välfärd före mångkultur”.


Carina, du som glassglidare i samhället, Bloggen är knegare, tror du att en vanlig svensk hellre ger bort sina skattepengar till våldtäktspotentiella araber, än till en svensk pensionär som inte har pengar att betala sina räkningar för, än mindre laga sina tänder……………?

Carina, om du tror att vanliga svenskar föredrar att ge pengar till invandrare, då har du så fel så du bör inte få öppna käften alls. Och vet du vad Carina, om du tror så och då anser att svenskarna är nazister för att de prioriterar svenskar före invandrare, så kan du betrakta närmare sju miljoner svenskar som nazister. Det innebär att du tror fel. Men det skiter du i. DU kan ju inte ha fel. Sådana karaktärer kallas övermänniskor – som Hitler. Och sådan är den svenska PK- fascism på särskilt Aftonbladet.


Lilla journalisterska, du befinner dig så långt från samhällets verklighet att du knappt har rätt att existera, i alla fall inte i mediesammanhang.


Ty du ljuger, och det vet erfarna journalister, att ljuga det skall man aldrig göra som reporter. Men du ljuger Carina.


Tänk på saken, din historiebeskrivning fungerar inte. Svenskar, arbetare, alla normala människor i Sverige, vill betala räkningarna för svenska pensionärer, men vill inte betala skinnjackor, barnvagnar och vinterkängor åt invandrare som våldtar, tjyvar och mördar i religionens och traditionens tecken.

Du Carina, har du inte efter de här raderna insett att du lever i en förljugen bubbla, då säger Bloggen som Unni Drougge under Gotlandsveckan: Vem vill skjuta Carina på AFTONBLADET?

Unni undrade över vem som ville skjuta Jan Björklund.

Du Carina som finns på Aftonbladet pratar givetvis om allas lika värde. Så, du Carina, får undra över vem vill skjuta Jan Björklund, då får
alla säga samma som Unni! MEN andra vill skjuta dig Carina, inte Jan Björklund. Så, frågan blir : vem vill skjuta Carina Bergfeldt på Aftonbladet?

Som du vet, alla är av lika värde, får UNNi , så får alla…………

Du fjantar som en snorunge över färgkartor etc och det bara visar din infantila attityd. Du förfasar dig över vad svenska folket vill rösta på…..Varför är du rädd för vad svenskarna röstar på?

Har du möjligen hört talas om Demokrati?

Att du och fascistiska redaktörer och andra inte är demokrater, det vet alla i Sverige nu för tiden.

Arbetarbladet och Aftonbladet och de där fascisterna Jan Helin och kulturarbetarna, de är givetvis inte demokrater, ens enligt sig själva, de är förståsigpåare bara, och de där med dig i släptåg accepterar inte demokrati.

Om en nations medborgare i ett accepterat valsystem väljer att rösta på ett politiskt parti, så är det demokrati. Men du och Aftonbladet accepterar inte demokrati. Fy faaan vilka odemokratiska förbannade fascister och nazister ni är i den där redaktionsbubblan ni isolerade lever i.

Nu måste vi ta oss en funderare på varför en person i timmen i mellanmjölkens land gillar nazism 2013. Om svenskarna som opinion mot invandring röstar enligt medborgarnas önskan, därför att medborgarna inte vill ha invandring, då är den regeln korrekt enligt edsvuren demokrati. Och du skall acceptera valresultat. Om epitetet nazism eller demokrati används i sammanhanget är orelevant. Huvudsaken är att medborgarna får och kan rösta på vad de anser vara rätt och riktigt.


Du är nog för ung för den här gamla historien: Det var en gång en tjej som blev våldtagen i ett buskage i Humlegården,,,,,,och jäklar sa alla Stockholmare, det var knökatjockt med fruntimmer i Humlegården dagen efter.

Kanske är det så: ni fruntimmer tycker det är spännande med invandrare och ställer gärna upp på både rejäla och låtsas – våldtäkter?


Med regelverket från Annie Lööf, Åsa i Miljöpartiet, Gudruns kärringar och Jonas solidariska kkkommunister, så vill ni särskilda fruntimmer öka risken för att normala
kvinnor blir våldtagna – det beror på Åsas, Annies, Gudruns, Carin Jämtins, Mona Sahlins och andra fruntimmers invandrarpolitik.


Det är konstaterat att 20 gånger fler araber och muslimer är inblandade i våldtäkter jämfört med svenskar.


MEN SÅ vill svenska politiska Gudrun Schyman och Annie Lööf ha det och glöm inte Åsa i Miljöpartiet, det är kanske Gustav
Fridolin och hans polare som vill knulla invandrande ryskor, feta negresser eller irakiskor från Kurdistan - vem vet?

Våldtäkt som integrering………………Insimination

kallas det visst…………

Om dina väninnor:
Hoppas du trivs med framtiden Annie Lööf, som avsatt politiker får du säkert bra jobb, och samma med dig Åsa, hoppas du får ett bra jobb och att alla invandrade sätter på dig och de behöver säkert inte fråga om lov…….
Chansen är stor att det är en arab som stöter på dig nästa gång, 20 gånger fler araber våldtar jämfört med svenskar. Då trivs du väl, precis som Bengt Westerberg, som sa att vi skall anamma invandrarnas vanor, kul för dig Åsa, Bengt önskar se dig våldtagen –men det gör du väl själv också……….spännande eller hur, en intressant kulturell upplevelse?


Chansen är stor att när du Carina går ut på stan nästa gång så är det en arab som sätter på dig, vare sig du vill eller ej, men det är klart, du kanske tycker det är kul och kulturellt? Ni svenskor är nog sådana.

Roligast av allt i den här texten, är att Bloggen inte har minsta uns med politik att göra, men har levt längre än lilla Carina och inser att du lilla bruttan är bara en jönsande gaggerska, och typisk för Aftonbladet.

 






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.