lördag 20 juli 2013

.En neger är en neger, så sa min bäste negerpolare i Afrika, så vill han ha det. Och en svensk blir aldrig afrikan, och en afrikan blir aldrig svensk. Så skall det vara säger min negerbästis.




Nu får det vara nog med skitprat i blaskorna............

SLUTA kalla alla möjliga för svenskar!

Bloggen skall ge ett verklighetens exempel: Bloggen levde 19 år i Afrika, umgicks bara och levde och arbetade med svarta afrikaner i ett mindre samhälle. Drack också öl på lokalpuben med bara svarta människor.
En kväll sa negerbästisen eftersom vi diskuterade olika benämningar på folk i olika länder, att du svensken, du kommer aldrig att bli en av oss, spelar ingen roll om du kan fem stamspråk, är gift med tre av våra kvinnor och lever som en av oss och du är en schyst polare.

Så sa negern, och han propsade på att jag skulle kalla honom för negern, eftersom han visste att i Sverige skulle jag vara rasist om jag sa neger till honom, men i Afrika är en neger, en neger, och det är en neger i Afrika stolt över att vara. Punkt slut.

Han sa: DU kommer aldrig att vara en av oss!

Vi skall ju vara lika, vi skall ha samma värde, vi skall vara globala, sånt dravel får svenskar lära sig och höra hela livet, och
jämställdhetens och enligt likavärdesregeln skall allt vara si och så - enligt Sverige. Men det är mest skitsnack. I Afrika blir en svensk aldrig Afrikan och men i Sverige blir en svart Afrikan en svensk på nolltid. I Sverige finns ingen jämställdhet. Och inget lika värde. I Sverige prioriteras alla utlänningar. I utlänningarnas land prioriteras de också. Svensken duger aldrig, inte ens  i sitt eget land.

SÅ sluta för faaan att skriva om en svensk
mördare eller krigsförbrytare, eller bedragare eller galning, när han syns på bilder och är en syrier eller något annat eller helt enkelt en vanlig muslim som inte varken ser ut som en svensk, inte tänker som en svensk, inte varit knappt i Sverige som en svensk, DÅ skall svenska blaskor INTE skriva om personen som svensk.
Han vill inte heller vara svensk.

I utlandet undrar folk: Va, jasså är svenskar mörka  i skinnet? Jag trodde svenskar var vita.

En neger blir aldrig en svensk och en svensk blir aldrig afrikan, så säger negrer och afrikaner att det skall vara............................

Alltså: Det finns mördarSomalier som åker tilll Somalia och mördar, men i svensk tidning står att svenskar mördar i Afrika. Afrikaner blir dömda för terrorbrott, som terrorister, men terroristerna är somalier. DÅ är dom inte svenskar. Sluta för faan, Thomas Mattsson och kalla hyggliga svenskar för mördare och lär dig av exemplet ovan hur negrer i Afrika tycker och tänker.
Så som negrerna tycker skall det vara. Men svenska blaskor är rasistiska och dogmatiska, så dom ändrar sig aldrig.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.