tisdag 30 juli 2013

.Syriens nödmat stjäls och knycks ..som vanligt-----biståndstjyveriet går in i tjyvarnas svarta marknad och i tjyvarnas privata fickor. VAD gör det internationella samfundet, som Shori så gärna säger? Jo, det internationella samfundet gör ingenting, samfundet låter de rika i Syrien fortsätta att knycka av maten som var ägnad fattiga människor som lider i kriget. Samfundet bara delar ut mat så de rika i Syrien blir ännu rikare. Så var det i Somalia, de rika knyckte FNs-matsäckar och rika Somalier sålde FNs matsäckar, och blev ännu rikare. Men fattiga Somalier fick inget alls. Det kallar Carin Jämtin och Gunilla Carlsson för bistånd. Mat för nöd - nödmat in i Syriens svarta marknad, arabtjyveri som biståndskultur.



 

Ännu en gång - bludder och bladder. Rubriker över något som är självklart sedan årtionden och borde inte ens nämnas  i seriös informationsverksamhet. Vad saken gäller?

------Jo, nu slår blaskorna upp som rubriker att Nödhjälpen, det civila matbiståndet - det biståndet - den hjälpen ----NÅR INTE befolkningen.................

Skall det vara en nyhet?

Kan inte UD hålla lite koll på publiceringarna så inte Sverige BARA gör bort sig?
Hur vore det med lite självkritik på Expressen, Aftonbladet och alla andra blaskor, och varför säger inte Svenska Journalistförbundet något om alla lögner som presenteras kring biståndsinsatser? Skall journalister ljuga?

Människor på informationsdeskarna har tydligen ingen aning, vi andra vet att internationellt bistånd är värdelöst.

 Senast var det gråt över att matsäckarna blev stulna i Somalia - stulna av Somalier som sedan sålde maten svart. Vad gjorde det internationella samfundet? Ingenting.

Innan Somalia var det Östafrika i helhet, innan dess gällde saken det sydafrikanska pengatillskottet som Mandelas hustru - stortjyven - tog hand om.

Palestinas gamle polare till Palme och Sten och alla andra svenskar, han skickade sin hustru till Paris och handlade upp de svenska bistånspengarna. Herregud, sluta fjanta er svenskar.................

Lägg ned bistånd i internationell regi..................................

Vad gjorde Carin Jämtin? Höjde svenskt bistånd...............!!!!!!!!!!!!!! Hur kan en biståndsminister vara så korkad eller tillåtas slänga svenska statspengar i tjyvarnas mörka kammare?

Hur fungerar nuvarande biståndsminister? Gunilla Carlsson? Tja, inte alls, vad gör Gunilla från Väderstad som skulle vara mindre slöseri och mindre värdelös bortkastning av statspengar än någon före henne?


Det finns annat Sverige kan lägga pengar på än att betala revolutionära fanatiker, terrorister, mördare och deras hustrur för att shoppa pälsar i Paris.................

Men det är klart Carin Jämtin, Mona Sahlin och Gudrun Shyman tycke väl "solidariskt", att hustrur till terrorister och mördare, skall väl också ha lite av den svenska kakan.

MEN då har fruntimren fel.........

Den svenska kakan skall vara svensk och inget annat...........

 

 

 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.