söndag 14 juli 2013

----------------------------Statsministern går in i livslång period med PayBack i vardagen


DET SEGREGERADE SVERIGE -

med stöd av Fredrik Reinfeldt och Maria Larsson.

 

DU Fredrik och Maria Larsson är så förtvivlat otäcka mot svenskar att folk blir hysteriska,
när dom ser hur ni förstör allt för svenskar.

Finns det ingen lag som kan stoppa sådana som ni?

Well, well, du Fredrik kommer förmodligen aldrig att få chansen att sova lugnt mer i ditt liv, varenda dygn och timme efter din avgång kommer du att behöva tänka på vart du går och gör.

Det kommer med största möjliga sannolikhet att dyka upp någon bakom och avsluta din ynkliga tillvaro. Du tränar ju upp vanliga svenskar till att ta sig den attityden! Begriper du inte att du sätter dig i en fasligt svag situation? Tänk på dig själv i sammanhanget, nu när du blir avpolletterad.......

Maria får nog sin beskärda del.

Sådan hämndkultur finns lite överallt i världen och i de områdena fungerar traditionen – ”PayBack”.
Folk glömmer aldrig. I flera generationer kan hämnden ligga på lut, och den ärvs, blir du inte hämnad på, så går hämnden över till dina barn, familjemedlemmar, släktingar. DU Fredrik kommer aldrig att klara dig från PayBack. Svenskarna har, som du vill och krävt, blivit Globala genom tvång från dig.
Det skall ju gälla alla säger du, och nu vet alla, och alla har lärt sig om PayBack – nu är det din tur att ta lärdom……….

Här får du bild på hur en fattigpensionär ser ut  i truten bara för att svensken inte kan betala tandrenovering:

 


 

Men du fixar ett LOVVAL - pension i lyx -  till analfabeter.
 
FY faaaan vad folk tycker illa om dig Fredrik.

Och numer skämtar inte folk om dig, det har skett en rejäl svängning i den folkliga attityden. Och det handlar alls inte om partifolk. Du driver folk till galenskap och du fostrar en massa normala människor i riktning mot en svensk-norsk galenskap. Men det är väl det du vill med dina manövrar. Du håller på att fostra goda vanliga svenskar till en tragedi i stor skala. Skall det vara nödvändigt bara för att du har privat hat mot åsikter?  

Många från överallt är förbannade och de flesta vill säga som UNNI DROUGGE på Gotlandsveckan:

 - VEM vill skjuta Fredrik Reinfeldt? (Unnis Jan Björklund blir här Fredrik Reinfeldt)

Som du vet, vi skall ju vara lika värda, så får UNNI säga så, så får alla andra säga så: - Vem vill skjuta statsministern?
 
Helst bör du i förväg fixa åtalseftergift, men för all del, det finns nog folk som gärna skjuter dig och kryper in också, för den goda saken skull.

Den som har pengar kan få vilken invandrare, särskilt somalier, att skjuta dig när som helst. Ge somalierna en slant så blir Fredrik till stoff, vilken parodi. Sverige skjutet av en somalier, vore lämplig avslutning för dig Fredrik……….Va, viskar du i sista andetaget, är inte somalierna glada och tacksamma?

Sträcker du ut näven en sista gång som försök till försoning och reparation, så använder nog svensken sig av det gamla småskoleskämtet:

- Jag tar inte i skit utan papper………..

Det du Fredrik, skiten är du…………

Mer än så är du inte värd i medborgarnas ögon,
nu för tiden.

 


 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.