lördag 20 juli 2013

........Dogges sundaförnuftstext om Sverige tog plats med all ära - men Dogge glömde att invandrarna är dom som körde Sverige i botten.



Doggelitos Doggtext om Sverige fick den uppmärksamhet den var värd. En jäkla massa folk har läst Dogges sunda förnufttext. I dag hakade den lilla isländskan eller vad hon är, i Aftonbladet på: hon pratar om nedskärningar är farliga. Jo, nog är det så.
MEN vad Doggelito glömde  i sin text och som Aftonbladet inte ens tänker på, DET är invandrarnas stora skuld i det svenska läget. Hade vi haft en miljon eller två färre analfabeter och liknande, så hade Sverige mått betydligt bättre. Då hade Sverige haft resurser i relevant volym. Så Dogge, varför pratar du inte om din och invandrares skuld till dagens Sverigeutseende och funktion? Skyll inte på svenskar, jaaa, det är klart, alla de korkade svenskar och menlösa politiker som släppte in alla analfabeter, det ju deras fel egentligen.  Nu är det för sent att reparera gamla Sverige. Nu gäller det att dra medan något finns kvar, något att minnas: så var det förr, när svensken sitter i bättre trakter någonstans....svensken har slutat att säga hemma om Sverige. Svensken har slutat att känna sig hemma i Sverige. Så är det.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.