fredag 12 juli 2013

......Diskriminering gentemot svenskar bryr sig inte DO om!





Till DO,
Diskrimineringsombudsmannen - eller fruntimret, man skall väl inte diskriminera en person - DO är ett fruntimmer som chef och myndighet, ingen man.
Ett flagrant öppet och renodlat ärende som när Fredrik Reinfeldt står bakom lagen att invandrare etc får gratis medicinvård och tandskötsel, sådant ärende måste givetvis framstå som självklart för DO att pröva.
DO måste rimligtvis inse att Fredrik agerar rasistiskt och hatfullt mot svenska medborgare. DO skall som myndighet givetvis pröva ärendet - Agerar statsministern rasistiskt?
Tar DO inte upp det här fenomenet så kan väl en svensk medborgare göra och säga vad faan som helst till invandrare och svartskallar.....bara att få kunna säga svartskalle måste vara en uppenbar självklarhet om Fredrik och staten får diskriminera svenskars sjuk- och tandvård.
Så måste det vara...............Men för all del, Sverige är fantastiskt och Fredrik håller ju på att skapa en nation där demokratin sätts på undantag och alla möjliga domslut prioriterar utlänningar framför svenskar, så inte blir någon förvånad om: DO INTE prövar landets prioritering om tand- och sjukvård som är närmast gratis för främlingar men kostar skjortan för svenska pensionärer som tvingas gå utan tänder och mediciner. Om det faktaförhållandet INTE är diskriminering, då skall ordet diskriminering strykas ut den svenska vokabulären.
Att svenskar inte får skämta om utlänningar, det är redan fastställt - DO skall givetvis ompröva de ställningstagandena.
MEN främlingar får säga vad faan de vill om och till svenskar- så är Sverige som nation och DO .........prövar inte ens faktaförhållandena - vad ska vi med DO till? För att främja främlingars tillvaro i landet Sverige??????










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.