söndag 14 december 2014

till svenska kvinnan


Till Svenska kvinnan och Gustav Fridolin

Så blev det offentligt hur islamister hanterar kvinnor eftersom skriften islamisterna själva delar ut säger att kristna av kvinnokön får våldtas, säljas och hållas som sexslav och användas i mycket ung ålder och allt detta kan nu Maria Ferm, Åsa Romson och Annie Lööf ta till sig utan att behöva fundera över vad som gäller.

Schyman har ju i alla tider förespråkat försäljning av femåringar för sexuella ändamål. Gudrun som kristen bör givetvis leva i islamistiska världen så Schyman får glädje av de islamistiska reglerna som säger att kristna fruntimmer skall och får våldtas och hållas som sexslavar. Det skulle säkert glädja och passa Gudrun Schyman.

Att kidnappas, våldtas och säljas blir svenska kvinnors framtid om Maria Ferm och Åsa Romson med Annie Lööf får som de vill. Islamisterna har redan skapat egna islamistiska fundalistområden i London och i andra storstäder, och i Danmark. Snart jobbar de också ihop md kriminella gäng i Sverige och då har vi en kultur som hanterar fruntimmer som ovan, och allt är enligt svenskors egna önskningar och tack vare de själva får svenskorna som de vill: tas med våld, säljas och deras små döttrar säljs som femåringar och får mellanbenenhålet uppkört i god tid som träning för framtiden. Allt sådant där är gammal kultur och vardag i andra delar av världen och den traditionen tilltalar uppenbarligen Maria Ferm, Romson och fruntimret Lööf. De sitter kanske och längtar så de såsar efter upplevelserna. Vem vet? De är ju svenskor och kompisar med könsrasisten och extremisten Schyman som till fullo accepterat islamisternas fundamentala hantering av kvinnor. Schyman värnar givetvis om kulturvanor som islamister har gentemot kvinnor. Schyman är väl sexist och rasist, men det har väl många funderat över förr.

Så vill också Maria Ferm och Annie Lööf och Åsa Romson ha det. Och där uppe på fjällgården sitter Olofsson och väntar på sina tillfredsställare och hoppas förmodligen att hon blir våldtagen så mycket som möjligt enligt lokala traditioner av dessa intressanta nybyggare som är sååå intressanta för Maud Olofsson. Lycka till Måddan, må du bli flådd,an och brinna i helvetet för att du förstörde Sverige och oss svenskar.

Icke-muslimska barn, och kvinnor som Maud Olofsson, behandlas enligt islamistiska terrorgrupper med reglerna att kristna kvinnor skall och får våldtas, små döttrar på fem år får skändas och kvinnor tillåts säljas och hållas som sexslavar.

Nu har islamistgruppers regler kring hur offren får behandlas blivit offentliga.

Lycka till med dina barn och tonårsflickor i det Nya Sverige, ägnat Gustav Fridolin och Åsa Romson, bruttan Batra med flera som inte bryr sig om sina barn.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.