söndag 21 december 2014

julhälsning Barbaren Batra och Stefan Löfven

Grafik: Affes Statistik-blogg
Grafik: Affes Statistik-blogg
 
 
Till Miljöpartiet, Maria Ferm, Annie Lööf, Centerpartiet, Anna Barbaren Batra, Nya Moderaterna, Socialodemokratiska partiet, Stefan Löfven, Regeringskansliet.
 
Du Stefan, så länge du tror att du kan dra in allt drägg som du förespråkar så tro inte att dina röster ökar. Det finns en klok statsvetare som skriver i dag i Svenskan, läs den så begriper du bättre än att gagga om fascister, kapitalister och annat som du inte begriper något av! Stefan - returnera dig till soptippen i Sollefteå! Tönstskalle! Hälsning från en vanlig svensk med en far som lämnade fascisterna i Metall när han insåg att fascisterna i LO tvångsanslöt medlemmar i metall. Fascistorganisationen LO-Metall är inget annat än just fascistisk.
 
Du Anna Barbaren Batra! Du måste vara totalt infantil i knoppen, korkskalle, som en av de dina sade om Fredrik och Ullknoppen och därför uteslöts ur ditt parti. Det visar vad slags varelse du är. Stick och brinn, du gör bara bort dig och partiet, men det vore fint att se er i kallops eller kollaps eller som ruttna lingon. Det fanns en blogg som skrev drygt tre år innan Fredrik avgick att du gräver din egen grav och skickade en bild på en avlivad häst. Du Barbaren, begriper tydligen inte bättre. Hur faan kan ni politiker vara så korkade som ni är? Vi vanliga normala ickepolitiska svenskar kunde regera detta land bättre och utan er korkskallar. "Fuck off" tant Barbar. Så länge du andas och gaggar om öppna hjärtan går du mot avgrunden! Titta på statistikrutan ovan. Den säger allt om din politik. Konklusion - häng dig men häng bara dig själv. Vi normala svenskar vill inte kunna se en sådan statistik som ovan. MEN den är din och för det borde du faan lida stort, kanske Herren själv straffar dig, vi får hoppas så. Och en riktigt Jävla dålig Jul. Hoppas du spyr av förgiftad skinka och dricker dig packad och får ligga på akuten för förgiftning. Nåt borde väl naturen se till om ingen annan, så du inser att du är Faan själv. Jävla rasist!
Lägg av invandringen, så Sverige kan bli sig självt igen! Det tycker var och varannan normalklok svensk inkluderande dina egna partibröder. Men du som rasist och fascist skiter givetvis i vad folket tycker. Måste det bli hårdhänt revolution för att du skall begripa något av sunt förnuft som vi andra opolitiska medborgare har? Du kommer att stå högst på listan när kanske bara revolutionen återstår. Så är läget ute i landet. Men du bryr dig givetvis inte.
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.