måndag 22 december 2014

blockens företrädare skraja, men det finns klokt folk.



Till Sverige.
Till folkpartiet, kristdemokraterna, nya moderaterna, socialodemokraterna, vänsterpartiet, miljöpartiet, centerpartiet.

Ni politiker är inte särskilt kloka, men det finns kloka människor i Sverige. Några har möjlighet att ge uttryck för sin klokhet på allmän plats, som i media.
Varför diskuterar inte ni politiker det skrivna av Lotta Gröning, som hennes senaste kolumn och Anna Dahlbergs texter med flexibilitet och objektivitet?
Varför ägnar sig inte Thomas Mattson på Expressen och Jan Helin på Aftonbladet åt kloka åsikter? Nä, de vill hata, förgöra och slå ned de kloka. De är för tjockskalliga, rasistiska, odemokratiska och lever i en drömvärld med stort avstånd från verkligheten och svenska medborgare, samtidigt som de är populistiska och fega. Och politikerna, de vågar inte säga sanning med konsekvens.

Ynkligt folk = svenska politiker.

Politikerföraktet är stort men politiker bryr sig inte. De fortsätter som alltid att leka i sandlådan. Politikerna är odemokratiska och lyssnar aldrig på det levande folket, tyvärr.

Morfar var en klok man. Han sa till oss barn när vi började växa upp att nu när ni börjar bli stora skall ni veta att det finns två grupper människor ni aldrig skall tro på:
Politiker ljuger i alla lägen för att själva få det bättre. Affärsfolk och säljare vill bara tömma din pengapung och de ljuger precis hur mycket som helst för att tömma pungen. Tills nu har morfar haft rätt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.