torsdag 11 december 2014

Miljön och folk


 

Till Gamle Moderatgalningen, Folkpartiets Surbjörk som skall sågas, Fårskalle Rasist Ullknopp, Karibiendrickat Åsa med sås, Gustav Fiolare,  Regeringskansliet, Stefan Tönten Menlöse, Social-Odemokratiska nyfascisterna med Landsorganisationen och sin historiebakgrund där LO tvingade sina medlemmar in i det socialdemokratiska partiet, och nu, vad gör samma fascistorganisation, jo man utesluter medlemmar som är politiskt intresserade. Som vanligt genom historien visar LO sina nu nyfascistiska traditioner. Min far lämnade metall när han insåg att han var tvångsansluten. När Metallfackets rep som besökte verkstaden gick ut på lunch med VD och inte med sina medlemmar då gick flera andra ur LO. Men så fungerar de här nyfascisterna som skall bestämma över folk i fackföreningarnas LO.  Det galna landet Sverige med sina öppna hjärtan. NU skall sexgalningen och överfallaren Muhammed från Syrien stanna i Sverige på grund av att Reinfeldt och Gustav Fridolin låter kriminella sexgalningar göra vad de vill och samtidigt kallar Fridolin och Reinfeldt situationen för att öppna sina hjärtan – när Fridolins dotter med stor möjlighet framöver blir sextrakasserad av denne Muhammed tycks Fridolin inte bry sig. Vad är det för fel på Gustav Fridolin när han medvetet utsätter sin dotter för potentiella framtidens sexöverfall?

Och efter sakernas tillstånd låter Fridolin sådana överfallare som Muhammed från Syrien leva kvar i Sverige. Gustav Fridolin propagerar dessutom att han tycker så mycket om syrianer som kommer till Sverige att man kan tro Gustav piggar upp syrianerna med att erbjuda kvinnor. Fridolin både beter sig och pratar som om så vore fallet. Kanske Fridolin är inblandad i människohandlarnas förtjänster? Får han bonus, procent på varje syrian? Vem vet? Med dagens svenska politiker skulle ingenting förvåna. Är Gustav mellanhand för ett bättre liv i Sverige?  Alla dessa stackare från alla världens hörn som samlas i det lilla menlösa Sverige eftersom alla vet i dag, att i Sverige får alla icke-svenskar göra precis hur och vad de vill. - Tacka syrianen och sexgalningen som går fritt Hr Muhammed och Åsa Romson och Gustav Fridolin och Maria Ferm för att vi kan och får knulla fritt, säger alla som kommer och drar in nån svenska i buskarna, så har Sverige profilerat sig för omvärlden tack vare Maria Ferm och Romskan.  Folk undrar vad slags svensk bonus Åsa och Fridolin och Ferm får av Reinfeldt. Med deras insatser har man inte mycket sunt förnuft och som Fridolin och Reinfeldt kallar man det benådning, av sexöverfall, för ett öppet land och vara stormakt i humanism. Det öppna som glappar är väl mest bara Maria Ferm och Åsa Romson, och så Gustav Fridolin med sin korkade trut.

De där representerar ju global galenskap som nu förtiden mest finns i Sveriges miljöparti.

Sverige, en parodi på rättsväsen och ett normalt fungerande land! Exemplet nedan är möjligt på grund av Reinfeldts öppna hjärta och skrället Gustav Fridolin som ser in i framtiden och planerar för sin dotter och Muhammed som står inför domstol på grund av sex trakasserier. Men Gustav Fridolin har trots Muhammeds sexöverfall fixat så att Muhammed får stanna i Sverige – kanske Fridolin är pervers och tänker på Muhammeds kulturella sexvanor, stackars Muhammed är ju sjuk! Kanske Fridolin ser sitt land som just så, en självklar blandning mellan svenska kvinnor och Muhammed attacker. Med lite tur så får ju Gustav ännu en dotter att bjuda ut till mångkulturella Muhammeds syrianska traditioner där man köper sin KK vid 9 års ålder. Ha det bra Gustav Fridolin och lycka till med din familjeatmosfär under Muhammeds bevakande av dina barn. Inser du inte Gustav att den politik du förespråkar är totalt utanför all logik och normaltänk?! Folk hatar dig………………pass på Gustav och håll ett öga över axeln när du är ute på stan………..sagt som ett rådgivande ord i all vänlighet. Ni menlösa politiker borde ta till er från vanligt folk.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.