tisdag 30 december 2014

miljö eller folk


Till Miljöpartiet, riksdagens alla ledamöter, regeringskansliet, folkpartiet, socialodemokratiska förbundet, LO- chefen svarte Petter, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Barometern, Annie Lööf, centerpartiet, Maud Olofsson, Kristdemokraterna, Nya Moderaterna, Anna Barbaren Batra, rasistiska ABF, Dala-Demokraten, Dalarnas tidningar, Eskilstuna-Kuriren, Bohuslänningen, Studio ett – P1, SR, Diskrimineringsombudsmannen, DO, ETC, SKL, Vänsterpartiet, gammelkommunisterna, Åsa Romson och Gustav Fridolin, Malmö kommun, Östersunds kommun, Ludvika kommun, Jönköpings kommun, Katrineholms kommun, Karlskrona kommun, TT och Tidningsutgivarna, Carin Jämtin och Stefan Löfven.

 

Maria Ferm (MP) om Göran Hägglunds nya politik om invandrare.

Maria: – Jag tycker det är en mycket problematisk ton i utspelet. Det utmålar flyktingar som kostnader. Och det sänder signaler om att människor som kommer hit är ett problem, säger Maria Ferm.

Hon anser att förslag liknande Kristdemokraternas – ”som föreslår att politiken ska bli mer restriktiv” – slår emot de mest utsatta.

– Det drabbar de människor som flyr. Och det är också något som riskerar att förpesta hela samhällsdebatten på samma sätt som vi sett i många andra europeiska länder. När vi börjar diskutera människor på flykt som hot blir det till en negativ spiral.

Kommentar: Det är ju just kostnader de är. Invandrare kostar så den svenska ekonomin kan inte svälja kostnader för svenskar. Men då föredrar Maria Ferm att lägga svenska skattepengar på främlingar snarare än att se till så svenskar slipper ligga i sina hem, äldrevård och sjukhus och dö. Maria Ferm har inget emot att svenskar dör. Maria Ferm föredrar att förlänga livet på alla andra människor från Världens olika hörn.

Maria Ferm har redan förpestat den svenska  samhällsdebatten till den grad att hon är hatad men vill inte prata om kostnaderna för invandrare samtidigt som det svenska samhäller faller i småbitar. Svenska medborgare klarar sig inte, varken ekonomiskt eller sina liv i många fall. Sjukvården kan inte hantera svenskar men Maria Ferm vill att invandrare skall ha gratis sjukvård.

Narkotika, tjuvgods och människobarn tas in över den svenska gränsen utan att Sverige kan kontrollera inflödet på grund av att Sverige inte har ekonomi att kontrollera gränserna, men Maria Ferm ser inget fel i att Sverige släpper in kriminella, våldtäktsmän, bedragare och människor som säljer och köper människor som sexslavar. Det bekymrar inte Maria Ferm.

När svenskar inte har bostad och söker sig till härbergen och kyrkor får svenskarna inte komma in eftersom invandrare och andra utlänningar prioriteras – ren rasism med svensk styrning.

En granne är nyligen opererad i ryggen. För att komma upp ur sängen måste hon genomgå en period med sjukrehabilitering ibland annat i form av fysisk träning. Nu har vårdcentralen stängt avdelningen som den 72-åriga damen måste ha för att tillfriskna. Kommun- och landstingspolitiker säger att kostnaderna för invandringen är så stora att man kan inte driva den rehabiliteringsavdelning som är nödvändig för mängder av människor. Friskvård är vetenskapligt konstaterat nödvändig för preventiv och vårdande sjukvård. Och den gamla damen kommer aldrig mer att kunna leva normalt, hon kommer att förbli liggande i sin säng i hemmet tills hon dör. Maria Ferm föredrar att se den åldrande svenskan dö i sin säng mot att hålla några invandrare borta från Sverige. Vi normala människor ser hellre att Maria Ferm dör än en gammal fin dam som måste dö för tidigt på grund av bland annat Maria Ferm. Miljöpartiet har stort ansvar för många avlidna i Sverige. Många tar självmord för de klarar inte samhällets krav som prioriterar invandrare.

Maria Ferm är en skam för Sverige.

Maria Ferm accepterar kriminella, bedragare som ljuger om sin bakgrund men kallar sig flyktingar, våldtäktsmän, narkotikainförsel, människohandel och skottlossning på svenska gator, mängder av mord och tjyveri, rån och misshandel – allt det vill Marua Ferm etablera i Sverige.

Förutom att invandrare redan har förstört den svenska skolan.

Må Faan i Helvetet ta Maria Ferm och hoppas Maria dör så snart möjligt. Varför inte i samband en gruppvåldtäkt på Maria Ferm? Det är kanske dags att hyra in några IS-gossar som utför jobbet? Kristna kvinnor är ju gratis i deras hemregioner. Och ännu har väl inte Maria Ferm konverterat? Men det kommer säkert, så hon kan stå avskild och längst bak i moskén och på nåder få lyssna på männen.

Att människor som Maria Ferm skall leva alldeles för gott på svenska skattepengar är en hemskhet.

Vad som står ovan är innehållet i stort vad svenskar i allmänhet tycker, totalt opolitiska människor men med bibehållet sunt förnuft. Det förnuftet saknar dock Maria Ferm och alldeles för många svenska politiker. Efter en längre resa nyligen i andra delar av världen vet jag att globalt skrattar man åt Sverige och internationellt folk frågar sig vad svenska politiker är för slags varelser.

De varelserna bryr sig inte om svenskar, så enkelt är det. Svenskar lever med flagrant och dokumenterad rasism genom bland andra Maria Ferm i svenska statens namn. Kort och gott: ”Fuck off!”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.