söndag 21 december 2014

Rasister och andra


 

 

Till Diskrimineringsombudsmannen, Regeringskansliet, Stefan Löfven och Carin Jämtin, socialodemokratiska partiet, folkpartiet, Nya Moderaterna, centerpartiet med Annie Lööfs storkäftiga ord, Jonas Sjöstedt, Vänsterns storkäftiga - denna markisinnan, och alla medborgare som vill se Sverige gå under. Till rasistiska ABF, till Svenska Kyrkan, Till Stefan Swärd och övriga rasister i Evangeliska frikyrkan. Till Svenska Dagbladet, dagens Nyheter, TT, Sveriges Radio, SVT Debatt, Aftonbladet, Expressen med stáns mest förljugne Thomas Mattsson. Afrosvenskarna med sin rasistiska filosofi.


”I Sverige ska inte ett par glasögon avgöra…..en mamma inte behöva tigga……….Här (i Sverige) måste även fattiga föräldrar kunna fira jul.”

Så skriver Eva Franchell i Aftonbladet.

Just så, korrekt tänkt Eva!

Tänk dig att alla miljarder i stora högar som Missfostret Fredrik och Fårskallen Ullenknopp lades på svenska medborgare! Och inte på bedragare som flyger och knallar in från hela världen och blir med automatik svenskar och sedan lever på våra svenskars inkomster.

Tänk dig att invandrarpengarna gick till svenska medborgare så skulle ensamma mammor som Eva Franchell beklagar sig över, kunna köpa en julklapp till sina barn, ensamma mammorna kunde då slippa sitta på timuppdrag under Julafton på ett sjukhus för att överleva.

Tänk om…..vi inte hade utgifter för invandrare. Men kräket Åsa Romson, och alla politiska partier inklusive Eva Franchells favoriter med tönten Stefan Löfven i spetsen föredrar att ge våra svenska pengar till totala analfabeter och miljarder till sådana som inte ens vill försöka vara svenskar.

Tänk om vi hade andra politiker, så skulle Sverige bli normalt igen………Jag önskar dig förljugna Eva inte någon god jul. Inte heller bör någon annan politisk person i Sverige ha en god jul. Ni är inte värda en God Jul. Det finns dock undantag, men storkäftiga infantila Gustav Fridolin med kumpaner som Maria är inga undantag. Anna Barbaren Batra får hoppfullt besök av en jultomte med machete i klappsäcken. Så slipper vi den hycklaren och ljugarinnan.

Det är invandringen som krånglar till och försämrar allt i Sverige. Den som inte inser eller vill säga det är en sketen förljugen populistisk medborgare i Sverige.

Med andra ord är de flesta politiker rena stora skitstövlar och rasister. Så blir logiken.

I dag är den vanlige svensken less på allt trams kring invandring – ut med tant Maud Olofssons nybyggare om hon själv inte tar hand om dem. Stoppa invandringen, låt svenskar ta del av vad de tjänat in, låt äldre slippa svälta på äldrevården, låt pensionärer leva ett normalsvenskt liv, se till att Sverige fungerar.

Men det gör ni inte – förbannade rasister i svensk politik!

 ”Fuck off” och ”Stick och brinn” som vanligt folk säger. Så som raderna ovan tycker snart alla svenskar. Vi är inga politiker, men vi har sunt förnuft som politiker inte har. Gå och häng er politiker!

Trivsammare Jul är ni inte värda, säger fattigpensionärer, ensamma mammor, hederliga opolitiska svenskar med förnuft i behåll!
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.