tisdag 9 december 2014

expressens diamant gaggar


Till Regeringskansliet, Annie Lööf, Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt, Erik Ullenhag, Folkpartiet, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Miljöpartiet, Jan Björklund, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, TT, Sveriges radio, Studio ett, Jonas Sjöstedt, Nya Moderaterna, Kristdemokraterna, Göran Hägglund, Socialdemokratiska fascistpartiet, Carin Jämtin, ABF, Socialdepartementet, Socialstyrelsen, Civilministern, Skolverket, Kalmar kommun, Falu kommun, Göteborgs kommun, Kiruna kommun, Luleå kommun, Borlänge kommun, Vänsterpartiet, Uppsala kommun. Uppsala Nya Tidning, Nya Moderaterna.
Historien kommer att hedra Sverige påstår Herr Diamant. Snarare som självmördare. Herr Diamant, vad har det för betydelse för en svensk som lever sämre eller likadant som dina ”stackars” fränder invandrare och tiggare i Sverige vad historien kommer att säga? Det är nu som gäller och då lider svensken på grund av sådana som du och liknande. Vi lider av att ha skjutande Centraleuropeer på svenska gator? Vi lider av allt bluff ni för med er. Vi får lida och statsledningen står egensinnigt upp och säger att landets ekonomi klarar inte den här invandringen. GAMLA SVENSKAR DÖR I BRIST PÅ SVENSK SJUKVÅRD och MISSFOSTRET PRATAR OM ATT ÖPPNA HJÄRTAN, JO, GÄRNA, EN INVANDRARES KULA SKULLE SITTA PÅ FREDRIK.
 
Vad är ett liv värt? undrar du Diamant. Svar:
 
Livet är värt cirka 50 USA dollar om du frågar en somalier i sitt hemland. Eller noll om du frågar en kurd i sitt hemland, han dödar utan ersättning. En indianstam i Sydamerika dödar som försvar av sitt hem, kostar inget. Lika med negerfarbröderna, de dödar grannar för att kunna behålla sitt eget. Det är mest bara missanpassade, kriminella invandrare i västvärlden som tar betalt av olika anledningar.
 
Senaste prognosen visar att vi kan räkna med 95 000 ytterligare asylsökanden kommande år.
 
 Jaha, och vaddådå? Vad har Sverige med det att göra? Det är lämpligt att krigsbröder och systrar i omgivande länder visar solidaritet och hjälper dina ”stackars” fränder.
Varför kräver du inte av dina fränder i problemområden att de stoppar kriminella som tjänar miljoner på att frakta människor sämre än grisar?
Och hur faaan har flyktingar råd att betala de kriminella? Få svenskar skulle kunna fly mot 100 000 till Turkiet.
Svar: du är kanske en av de kriminella som nyttjar människor som grisar och tjänar pengar på dem?
 
Vi måste gå tillbaka 20 år i tiden för att jämföra när Sverige stod inför en liknande utmaning.
 
Sluta snacka om ”vi”, du är inte och blir aldrig svensk. Det får jag höra när jag lever i andra länder, oavsett om jag har familj och bott där i 50 år. Det gäller även för dig. Allas lika värde som du vet.
 
1992 var året Bosnien och Hercegovina sattes i lågor etc, etc…..
 
Varför i helvete kan ni på Balkan inte leva som människor utan som en slags stridande rasistiska religiösa fanatiska apor som saknar människoapans lilla hjärna. Sköt er själva – halvapor och sortera ut era egna problem. Det gör vi häruppe. Tyvärr fick vi hit er och därmed etablerades Sveriges första maffia och kriminella organisationer och våld etc.
 
1992 var året då Nermin kom till Sverige tillsammans med 84 000 asylsökande. Nästan 70 000 var från Balkanländerna. Nermin är i dag mäklare i Stockholms innerstad.
 
Jaha, vad är det med det då? Sverige har alltid varit en plats där folk som sköter sig och vill vara svenskar klarar sig bra, precis som du, men resten är avskum och skall inte vara här.
 
Flyktingbarnet har blivit stor. Jag ser de här barnen överallt, i alla färger. En av dem, Aida Hadzialic, är vår gymnasie - och kunskapslyftsminister. Före det hann hon vara kommunalråd i Halmstad som 23-åring och före det tog hon sin juridikexamen.
 
Det är ju det bloggen säger, de som sköter sig får ett bra liv i Sverige, resten skall bort och avrättas som avskum på Balkan. Att ni har religiösa problem får ni sortera ut själva. Det är era ungar som har dragit ned svensk skola i den internationella jämförelsen. Era ungar lär sig inte ens svenska. De har inget ansvar. De vill inte vara svenskar som de själva säger. Invandrargossarna gillar mer att kalla svenska flickor för ”Svennehoror” och våldta dem. Dina invandrarungar skiter i Sverige. Det sitter gamla araber sedan årtionden på fiken i Stockholm och Solna som beställer chai. Arabgubbarna har inte ens orkat lära sig att det heter te på svenska. Araberna tycker svenska servetriser skall lära sig arabiska. Det du Herr Diamant, skär halsen av dem enligt deras egen kultur, eller varför tar inte alla rika arab-islam- muslimländer solidariskt hand om de där varelserna? Varför skall de sitta på socialpengar i Sverige? Svara på det du! Varför är alla islam-arab-muslimländer så ovilliga att ta hand om sina religionsfränder?
 
Som fyraåring fick hon lämna sitt hem, släkt, vänner när hon flydde kriget i Bosnien. Varenda svensk borde känna en djup stolthet för alla liv som räddades.
 
Vi svenskar behöver inte känna stolthet för att vara humana. Vi svenskar är sådana av naturen och solidariska. Men vi vill inte längre bli utnyttjade, flata och infantila som Sverige i dag är.
 
Nu, tjugo år senare, står vi inför en ännu större utmaning.
 
Som sagt: säg inte ordet ”vi”, du är inte och kommer aldrig att vara svensk. Svenskar står inte för en utmaning. Det handlar om att Sverige är mer infantilt och självmordsbenäget än alla andra länder i världen. Inget land agerar som Sverige så detta går åt helvete. Det inser du också.
 
Skillnaden är att människorna flyr ett ännu större, blodigare, krig. Sedan den arabiska våren startade i Tunisien i december 2010 har vi sett revolutioner, regimskiften och inbördeskrig. Drygt 200 000 personer har sedan dess sökt asyl i Sverige, många från Syrien och Irak. Nästa år blir det som nämnt ännu fler.
Just det, varför i helvete väntar du dig att Sverige skall ta hand om folk som är totalt annorlunda i sinnet jämfört med det svenska sinnet, folk som har andra värderingar, som lever annorlunda, som inte passar in i miljön men borde vara där religion och araber och kurder och kristna kan leva tillsammans? Dom finns i dina ”stackars” geografiska områden. Varför visar inte de länderna solidaritet för sina ”systrar och bröder”? Svar: ni är rasister, religionsfanatiker och saknar humanitet och är rasistextremister och vet inte vad folkrätt betyder. Som en klok zigenarledare sa: jag tycker illa om att mitt folk alltid skall vara ”offer”. Men ledaren var ett undantag, han var klok med omdöme. Zigenare lever på att vara ”offer” i form av tjyvar och tiggare och våldsfolk, så sade både zigenardrottningen och ledaren i klanernas central.

Det sker i en tid då Sverigedemokraterna fortsätter att gå framåt och ledarskribenter anser att vi ska se över vår kapacitet att ta emot flyktingar. Man kräver svar på varför andelen beviljade asylansökningar är så mycket högre i Sverige än i andra EU-länder. Sverige tar emot fler än både Storbritannien och Frankrike. Det är uselt, rentav skamligt och bör påminnas om i historieböckerna, att våra EU-grannar inte tar emot fler människor i nöd. Detta faktum innebär inte att vi svenskar måste dela skammen genom att vara lika dåliga.
 
(Säg inte ”vi” en gång till!” Vi svenskar som lever sämre än dig och har det fattigare än invandrare och får inte ens samma sjukvård, gratis, som ni, vi har ingen anledning att ta in mer drägg som inte sköter sig när Sverige inte har råd att ge gamla svenskar nödvändig sjukvård. I bloggens hemstad har nyligen en avdelning stängt på vårdcentralen. Det innebär att en gammal tant som nyligen opererat ryggen blir liggande i sin hemmasäng tills hon dör som en stel pinne för sjukvården, säger myndigheten ”har inte råd att driva den nödvändiga vården för att svenska äldre skall få relevant vård”. Så är läget för gamla svenskar. Statsministern står upp och säger tydligt att invandringen kommer att föra med sig sådana konsekvenser. Vi svenskar skall dö som motvikt till invandrare. Sveriges politiska invandring avlivar svenskar. Därmed är politiken rasistisk och svenskfientlig. Och du Diamanten tror att svenskar köper allt! Vänta och se gode Herr Diamant! Våld väntar som en form av naturlig biologisk försvarsreaktion.
 
Det kanske innebär en belastning för vår (”säg inte vår!”) ekonomi att rädda liv, om en människas liv överhuvudtaget ska likställas som en kostnad.
 
Jo, livet kostar max 50 USA-dollar om du frågar en invandrad somalier eller någon slags islamist.
 
Historien kommer att hedra Sverige.
Vi (”Säg förfaaan inte ””vi”” en gång till!”) kommer att känna stolthet för att vi (”Slutviat!”) sträckte ut en hand, när andra byggde murar och tvingade barn och kvinnor att ta farligare vägar - över hav där de nu ligger på en lerig botten eller genom gränser där de fått betala för sin frihet med tortyr och våldtäkt.

Förslag: Åk till dina hemtrakter och försök gör Homo sapiens av dina vänner och fränder. Det var de som våldtog och stoppa dina släktingar på havsbottnen. Sortera ut er själva innan ni kommer och gnäller på svenskar.
 
Du lille gosse, fattiga svenskar i sämre omständigheter än invandrare i Sverige skiter fullständigt i vad det står om Sverige  i historieböckerna. Vi vet att ni på Balkan inte duger till att sortera ut er själva som mördare.
 
Jag vill inte tillhöra generationen som lät detta ske.
 
Igen: du är inte svensk och blir aldrig svensk så skit du i vad du tycker, det är inte relevant.
 
Jag och min familj tillhör dem som fick chansen till ett bättre liv i Sverige. Därför kan jag omöjligen anse att andra inte ska få samma möjlighet.
 
Det berodde helt på din person att du fick det bra. Om alla gjorde likadeles skulle svensken inte säga ett jota, men eftersom de flesta är avskum som kommer skall de inte vara här. En syriansk kärring som bor på ett slott i Sverige och klagar över maten och säger att det är bättre mat i flyktingläger skall skickas på direkten till Syrien, så enkelt är det. Kan du efter språkstudier ett år inte gå på matmarknaden och handla själv utan problem av någon sort, skall du bara skickas hem, så enkelt är det.
 
Nermin, jag, Aida och hundratusentals andra är resultatet av Sveriges humana flyktingpolitik. Det är något för Sverige att vara stolt över.

Svensken säger inte knota om att du finns här. Några hundra  som du säger av alla hundratusentals som anländer är bra, resten är sopor.  Kanske är Nermin av samma sort som du. Men vi vill inte längre ha soporna här och eftersom ni själva inte sorterar ut er så måste Sverige göra det.
Genom att stoppa inflödet.
Det är enda lösningen.
I dag tar tiggare och invandrare över skolor, femstjärniga hotell och slott. Svenskar är portförbjudna. Måttet är rågat för länge sedan.
Det får konsekvenser för er. Svensken är på god väg att bli aggressiv. Tänk på det. Allt fler beväpnar sig, allt fler kickar tiggarburkarna, allt fler hatar invandrare. Och allt är ett naturligt biologiskt revirhävdande.
Svensken ser att hans revir hotas, då blir den minsta mus farlig.
TÄNK! Du som har makt att sliska till verkligheten.
Och vi skiter totalt i historieböckerna.
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.