onsdag 24 december 2014

medborgare


Till Miljöpartiet, Åsa Romson, Gustav Fridolim, Stefan Löfven, Erik Ullenhag, Tant Anna Barbaren Batra, LO-Borgen med Svarte Petter, Socialodemokratiska förbundet med Justitieministern, Justitiedepartementet, Justitiekanslern, Regeringskansliet, Rikspolisstyrelsen, Samtliga Riksdagsledamöter och ni övriga menlösa politiker och rikspolischefen, TT, SVT Debatt, Svt Agenda,Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen, Osin Cuntwell på Aftonbladet, MittMedia, Dala-Demokraten, Skånskan, Sydsvenskan, Barometern, Borås tidning, ETC, Arena tidning, TV4-Nyheterna, Studio ett SR,Malmö kommun, Borlänge kommun, Hofors kommun,Göteborgs kommun, Eskilstunakuriren, Eskilstuna kommun, Västerbottens Folkblad, rasistiska ABF i Umeå och Linköping, ÖstgötaCorrespondenten, Jönköpings-Posten. Jönköpings kommun.

Nu kör vi, sa medborgaren och alla ställde upp, från Smygehuk till Karesuando. Nu skall vi svenskar sköta landet, byråkrater och politiker är menlöst värdelösa. Sådan är verkligheten.

Sådant här som nedan får vi hederliga läsa om i svenskt media medan övriga världen skrattar åt det lilla pyttelandet som knappt syns på kartan men har Jordens mesta Besserwisservarelser.

  

Publicerad 24 december 2014

Invandrarliga rånar och misshandlar,

En ortsbo från Hässleholmstrakten hade blivit rånad och misshandlad och haft inbrott i sin bostad, då ledsnade han på menlösa byråkrater. Därmed körde han i gång ett medborgargarde. Tacka för det! Hela Sverige sympatiserade till förslaget och med största möjliga sannolikhet kommer Sverige att bevakas av Medborgargarden inom så snar framtid som möjligt, synes vara den svenska framtiden i brist på duglighet hos lagens låtsasväktare. Någon måste hålla koll på invandrarsällskap och våldtäktsmän och folk med liknande intressen, som i det här fallet, en liga som talade något slags Östspråk men polisen gör ingenting trots flera anmälningar och ligan är känd på trakten. Det är genom sådan här anarki där särskilt invandrare får göra vad och hur som helst som Maud Olofsson, Åsa Romson, Erik Ullenhag, Maria Ferm och Fredrik Reinfeldt och Anna Barbaren Batra med Stefan Löfven i släpet skapar ett samhälle där olika folkgrupper hatar varandra. Ni får skylla er själva i händelse ni inte tycker om medborgares förslag och krav på rättvisa i ett land med lagar som inte gäller för Sveriges egen slogan: ”allas samma värde”, ett epitet som endast svenska töntar lyssnar till. Uttrycket existerar inte i något annat land. Och i Sverige gäller uttrycket endast för invandrare. Sverige skapar till och med nya lagar som går mot svenskar. Ett sådant land styrs redan utan gängse normer och praxis. Då krävs medborgargarden.
 
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.