söndag 14 december 2014

Miljöpartiet tar slottsmiljoner från Karlsson i Skara!


Till Hela Sverige! Och så Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Fredrik Virtanen, Åsa Linderborg och Flamman, P4 Radio Värmland, P4 Radio Malmö och Radio Jämtland och Östersundsposten och NSD och TT, Folkbladet och Norrköpings tidningar. Förutom Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven och Jan Björklund och Erik Ullenhag samt förstås Regeringskansliet och det Social-Odemokratiska partiet.


Heja Miljöpartiet!

Nu vet vi att MP föreslår att invandrare skall flytta in som inneboende hos miljöpartister! Äntligen något konstruktivt från MP!

Låt dom nu trycka lappar och dela ut på alla slott och femstjärniga hotell, härbergen och väntsalar där vi hittar invandrare och alla slags varelser som skall tas om hand i Sverige! På lappen skall stå adresser till alla Miljöpartiets medlemmar och särskilt språkrörens!

Det är MP självt som har föreslagit tanken att invandrare skall leva som inneboende i Miljöpartivännernas villor och lyor.

Självklart kommer MP att bekosta tryckning och ge kilometerpengar för alla vi som solidariserar oss med tanken att MP skall härbergera alla asylsökande i Sverige!

Självklart ställer vi upp på förslaget!

Säg bara till när lapparna är tryckta så kommer vi för att dela ut informationen!

ÅSA OCH Gustav!

Hjärtligt välkomna med fler konkreta bra förslag!

Att invandrarna bör hållas under uppsikt står självklart efter att ha läst flera tidningsartiklar under dagen där man redovisat att:

Fem svarta i Afrika har bundits vid pålar och slagits ihjäl med stenar och fått krossade skallar av andra svarta i Afrika.

Jag har läst att i Tanzania – Sveriges favoritland inom biståndet – där slår folk ihjäl albinosnegrer som djur. Varför? Jo, det albinovita skinnet lär ge stor kraft, makt och förbättrat liv. Kan det vara en tillfällighet att svarta vill ha vitt skinn? Detsamma med kvinnorna i Afrika. De köper kemikalier som de smetar i ansiktet för det skall vara snyggt! Vitt ansikte är hög status i svart samhälle. Alltså slår man ihjäl albinonegrer och byter skinn ty svarta vill vara vita! Och albinoskinnet är skitdyrt!

Vad kan vara det mest värdefulla skinnet på en albinos? Det är huden kring aset svarade någon.

Sådana där varelser vill jag inte alls ha i mitt hem, men Åsa Romson och Gustav Fridolin och Maria Ferm vill säkert stödja de stackars svarta som vill vara vita, så låt MP ta hand om svarta som vill vara vita.
Inte heller vill jag ha Kongoleser boende i mitt hem som först tog en tjuv vilket givetvis visade utomordentlig moral och handling eftersom där inte fanns polis, och sedan grillade man tjyven och åt upp personen.  Själv föredrar jag definitivt att grilla Åsa Romson och äta upp henne jämfört med fläskig svart dam.

Jag vill alltså inte ha kannibaler som flyttar in i mitt hem. Men får Miljöpartiet bestämma skall vi svenskar ha både kannibaler och svarta albinos i våra gästrum som inneboende. Bra att Miljöpartiet använder klarspråk med sitt politiska program. Men när MP vill att kannibaler skall bli rumsgrannar med svenska barn, då faan får det vara nog och så har det varit sedan länge.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.