onsdag 10 december 2014

ofullgångna fostrets känslokyla gör politik?


Till Regeringskansliet, Nya Moderaterna, Miljöpartiet, Åsa Romson, Fredrik Reinfeldt, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Gustav Fridolin, Migrationsverket, Invandrarnas riksförbund, Asylförespråkarna samfund, rasisternas konglomerat mot svenskar, LO, landsorganisationen med sin fascistiska bakgrund där man tvingade medlemmar in i sossepartiet, Nu är LO nyfascistisk organisation som utestänger medlemmar på grund av LOs fascistiska diktatursystem som stöds av statsminister Stefan Löfven och särskild hälsning till Fredrik Reinfeldt, Täby kommun, Täby kommunfullmäktige.

 

Varför skall ofullgånget foster med sprött hårlöst skalltak få yttra sig i svensk politik?

 

Reinfeldt säger att Sverige har den plats som behövs för

fler invandrare.

Om svenskar tycker det räcker med antalet invandrare i landet, uppmanas de av Reinfeldt att visa var i geografin det är fullt.

 

Men, finns det inget hjärterum finns det inget stjärterum.

 

Varför skall ofullgångna hårlösa foster få yttra sig i svensk politik?

 

Den som hävdar att landet är fullt måste enligt fostrets analys visa var det är fullt. Nyfascisten Reinfeldt bryr sig som känt inte alls om miljön. Nu föreslår han alla medborgare skall flyga så mycket som möjligt, i går sa han annat, och vad säger han i morgon? Neofascisten Reinfeldts ordblandning må väl bestå i att Reinfeldt var full när han pratar om full, fullt, fult och fulleralla?

Det ofullgångna fostret Reinfeldt har stavat fel!

Ordet skall vara fult, inte fullt, som där invandrare bränner bilar och bostäder, som ordet fult där invandrare överfaller gamla svenskar, som ordet fult när invandrare/vägrånare/zigenare rånar svenskar i hem och längs vägar. Fult och bedrövligt är ordet, fult när invandrare våldtar svenskor. Som ordet fult är fult när invandrare lever i kriminaliserade sällskap och svenska polisen inte skjuter tillbaka. Reinfeldts ord fullt är alltså ett misstag menat som fult och i det närmaste allt som invandrare står för. Invandrare står för

fult när man utvärderar invandrarnas vardagsliv som stoppar brändmännens arbete, brevbärare och affärsbutikers

ägare slås ned och kan inte bedriva sitt arbete. Inte ens polisen vågar sig fram ur gömslena. Fel på polis eller att det finns invandrare som inte tuktas? Sådana fula behöver Sverige inte ha mer av. Framför allt behöver ej Sverige ta in så många att det blir fullt.

Bättre att svenska åldringar får pengarna än analfabeter säger svenska medborgare men Socialdemokrater och högerfascisten Moderaten som går hand i hand vill ta död på svensken och stoppa om analfabeten. Bättre med svenska skolbarn än invandrarungar som inte ens vill lära sig svenska säger svenske medborgaren, men Miljöpartiets Ferm och Romson vill annat i eget perverst intresse för invandrare, helst i arabform. Bättre med relevant sjukvård till svenskar säger svenske medborgaren, än att ge frisjukvård till luredrejare som slänger Id-handlingar för att leva gratis i Sverige. Men högerfascisten Fredrik anser annorlunda. Kriminella ges förtur i Reinfeldts diktatur. Men det ofullgångna fostret Reinfeldt bryr sig inte om Sverige. Den dag Reinfeldt har 50 invandrare som lever och sover i Täbylyan och Fredrik föregår med gott exempel så kanske någon svensk börjar tycka som nyfascisten Fredrik som dikterar framtiden för miljoner svenskar utan att bry sig om vad de anser. Men gott folk, Fredrik Reinfeldt har som känt är sedan länge en PayBack på sina axlar, och det är nog ett gott arrangemang. Det är bara att sitta ned och vänta, få se vad som händer med diktatorn Fredrik eller hans familj eller nära partner. Hur yttrar sig PayBacken? Vi får väl se. Sverige och svenskar är de enda på Jorden som driver en självmordsfilosofi som politik. Kloka människor har undrat vad som gör att svenska politiker helt har tappat den naturliga biologiska medfödda överlevnads och självförsvarsmekanism. Den saknas totalt i Sverige. Därmed återstår väl bara att ta bort anledningen mot en säker undergång? Vad annat kan göras som lämplig åtgärd för att rädda ett helt land? Hyra in IS-gossar som snyggt och elegant kapar och åtgärdar? Också, eller som alternativ: Stockholms nya blodbad - Det Nya Stockholmsbadet. Tänk att se invandrare i Gamla Stáns gamla stora torg kicka boll med kalknoppen från Reinfeldt, och flåsande tunghänget ur Fårskallens Ullkäft och knopp med Maria Ferm och Åsa och Gustavs rullande delar i röra samt Stefan Löfven som nytänd centerspark och så vänsterhypokritikern Jämtins viftande lockar som menlösa målvakter……..och alla huvuden rullar i mål som sparkade ut i Nybroviken………..Hö, hö, hö, sicken syn! Låt oss hoppas på den………….

 

Varför skall ofullgångna foster med glansiga hårlösa skalltak  

få yttra sig i svensk politik?
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.