tisdag 23 december 2014

stridshästen och Andreas Norlén


Till Jonas Sjöstedt, Komunistpartiet, Nya Moderaterna, Anna Barbaren Batra, ABF, Svenska kyrkan, rasisten Erik Ullenhag, den avlidne stridshästen, fascisten Stefan Löfven med bihang, Folkpartiet, Aftonbladet, Riksdagens alla ledamöter, lagrådet, Oisín Cantwell, justitiedepartementet, justitieministern, Blekinge läns tidning, P4 Radio Göteborg, justitieutskottet, regeringskansliet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska dagbladet, Skånskan, Sydsvenskan, NSD, Folkbladet, MittMedia, Arénablaskan och det fascistiska Miljöpartiet, skolverket, alla svenska medborgare, SKL, Trafikverket, Socialstyrelsen och landets befolkning, alla behöver veta om rasisten Andreas Norléns värderingar.

Till rasisten Andreas Norlén.

Hej sheriffen Andreas Norlén som kom till stán enligt dig själv!
Hur känner du dig, mår du bra som sheriff i din nya stad där invandrare skjuter, mördar och bränner och beter sig som så många andra invandrare gör, i Sverige precis som de är vana att göra i sina hemländer.

Nu inträder snart det nya året. Då blir visst din nyskapade rasistiska lag introducerad?

Hur känns det Andreas Norlén att vara mannen bakom, som du blev känd för, en rasistisk och vidrig lag som främjar hat och åtskillnad mellan invandrare och svenskar?

Hur kan du Andreas Norlén sova? Inte många hederliga svenskar skulle kunna sova medveten om att ha ökat hatet mellan människogrupper. Men du, som välutbildad drar dig inte för att prostituera dig i populismens namn och dina rasistiska politiska fränder. Tänk när Norrköpings drägg står i gatuhörnet och säger ”jävla svennesvin” och skrattar åt dig när du kliver in i bilen. Då hoppas de att du skall bli förbannad och svara med ”förbannade svartskalle”. Hahaha, skrattar svartskallarna och anmäler dig för hatbrott. En lag du själv har skapat. Men vi normala svenskar lovar dig Andreas Norlén att vi kommer att hugga machete tillbaka om de kommer på den idén, vi svenskar kommer att svara ”förbannade analfabet, åk hem”, om det blir läge för det. Vi normala svenskar tänker göra och säga precis vad vi vill som är lämpligt i den aktuella stunden om invandrare provocerar oss hederliga normala svenskar, ty du Andreas Norlén är inte en normal svensk. Du är rasist, det är man när man så flagrant som du tar parti som du gör. Invandrare skall få säga vad de vill till svenskar men svensken straffas för att säga detsamma om invandraren. Kan du då se något som kan kallas ”allas lika värde”?

Du Andreas Norlén har givetvis inte vett att skämmas, du är tydlig rasist och typisk populistisk politiker. Det är sådana varelser som du som förstör Sverige. Andreas, vet du vad, du = en ”jävla taskmört”, på norrländska. Det är vad du är:  ”en jävla taskmört”, inget annat.
”Fuck off” och bränn ditt svenska pass. Du är inte värdig passet. Men solidariskt så säljer du väl eller snarare ger bort ditt pass till en bluffmakare som kommer till Sverige och säger att han är flykting och kallar sig papperslös. Du Andreas kanske är en av dom som är delaktig i försvinnandet av så många svenska pass? Vem vet? Du tycker ju inte om svenskar och du har alla möjligheter att fiffla med dina kära invandrare. Ta din sheriffhatt och stjärna på bröstet och rid hem – till Helvetet, förslagsvis. Du är kanske avundsjuk på klimatet där invandrarna kommer ifrån, men det är minst lika varmt i Helvetet, där passar du med dina nyskrivna lagar som du blev så känd och stolt över. Som sagt, ”Fuck off”.

Du är ju tankekollega med Jonas Sjöstedt, som skickar en infantil brutta till riksdagen med namnet Linda Snecker (v). Hon är ett typiskt exempel på dina populistiska kollegor med fascisten Barbaren Batra i spetsen. Ni, de flesta svenska politiker är korkskallar som du vet men inte kan erkänna. Säger medborgaren sanningen om er genom att kalla er ”korkskallar” så blir medborgaren utslängd ur partiet, det kallar du demokrati och yttrandefrihet. Ni är fascister och despoter i sinnet som vilken Khadaffi som helst.  En klok vanlig medborgare sa att vad faan är politikerna sådana självmördare för? Så talar, tänker och tycker normala hederliga svenskar. Nästa gång vi möts säger jag ”förbannade fascistsvin” till dig. Sen kan du ta din nya lag och trycka upp där den hör hemma. Din lag som du står bakom låter invandrare göra och säga vad de vill i detta anarkistiska Sverige. Varför gäller inte
"Allas lika värde" för invandrare? Därför att du Andreas är svenskrasist. Sådant är läget, förbannade fascist! Sagt i all vänlighet och sluta vara rasist så kanske du får en röst någon gång i framtiden………





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.