söndag 14 december 2014

alla till pumpen


 

Till Regeringskansliet, Miljöpartiet, Gustav Fridolin, Fredrik Reinfeldt, Täby kommun, Gävle kommun, Sandvikens kommun, Uppsala kommun, Örebro kommun, Nyköpings kommun, Luleå kommun, Umeå kommun, VK, Umeå, Stefan Löfven. Social–Odemokratiska partiet, Malmö kommun. Simrishamns kommun, Nya Moderaterna Folkpartiet och gammelfascisten Batra som inte bryr sig om vad medborgare säger, Bert Karlsson Skövde, Radio Skaraborg P4, Radio Västernorrland P4, Radio Kalmar P4, Barometern, Folkbladet, NSD, Flamman, MittMedia, EskilstunaKuriren, UNT, TT,


Pengar och invandring är folkets intressefrågor säger Aftonbladet efter en undersökning.

Tja, det vet ju vi vanliga medborgare som är intresserade av landet Sverige. Vi är fruktansvärt trötta på att invandrare tar slott och kojor från oss, sätter kriminalitet som huvudintresse, före skola och våra gamla måste dö för att invandrare tar pengarna. Allt det där är för svenskarna en avslutad frågeställning. Självklart måste vi göra slut på situationen. Men det begriper inte statsministernollan och tant Batra med företrädare som inte bryr sig om oss svenskar. De skall se fina ut som stormakt i humanism på FN-listan. Det är vad Batra, Stefan och & tänker på. De har ingen känsla alls för vad medborgare vill och känner de av folk, så bryr de sig inte, sådan är omtanken enligt fascistiskt mönster.

De politiska infantila rasistiska ledarna har ödslat energi på oväsentligheter som hur många kvinnliga bakdirektörer och spårvagnsförare av könen det finns. Och givetvis har Miljöpartiets Åsa Menlösa Romson som vore hon packad av Karibiendricka, gaggat offentligt om att hanliga medborgare förstör Sverige och Världen för de äter kött. När en politisk höjdare pratar på den nivån, skall de mer typ avlivas än få ta plats i den offentliga världen.

Och nu drar ÅsaKollegan Sosse-Odemokratiska Löfven fel lansar, som dock understödjer det Karibienpackade fjanteriet i form av Åsa Romson. Nu säger Stefan som inte lärt sig något av all erfarenhet och logik som borde ha smetat sig fast i sinnet, att medborgarnas intressefrågor stämmer bra överens med det folkvänliga parti som statsministern inte ens vill hälsa på. Sicken rasist och fascist han är den där Löfven.

”Nu ser vi vad SD är för parti” Säger en lättfotad statsminister. Stefan påpekar att Sverigedemokraterna gick emot sina löften om pensionärernas skatter, höjd stämpelkassa för de ovilliga och han gurglar sin mantra med att arbete är det viktigaste. Nog är det så men att folk som inte kan läsa och folk som inte vill gå i skola förstör för Sverige det bryr sig inte statsministern om. Statsministern följer sina insnöade kortsynta dogmer om det öppna landet. Låt Maud Olofsson leda oss tjoar Stefan Löfven från norr. Maud Olofsson =  socialdemokraternas Ledarinna och Filosofinspiratör. Låt därmed invandrarna leva i politikernas trädgårdar så vi medborgare slipper deras avföring och sopor i våra trädgårdar och på våra gator och torg och i våra väntsalar.

Stefan Löfven inser inte att för att få tillbaka skolan, jobben, och en pension som folk kan leva på och välfärd så måste vi stoppa landets situation där politikerna säger att Sverige har inte råd att hålla välfärd eftersom invandrarna kostar så mycket. Det har redan sagts men VAD gör politikerna Stefan och Batra för att motverka negativism? Jo, de höjer intaget främlingar: Därmed faller alla svenska ekonomiska kalkyler, det blir för många elever i skolan och sjukvården räcker inte till och varför skall Batra och Löfven tillåtas att förstöra våra liv i Sverige?  Det kanske är dags att hyra in IS-gossar med sina traditoner för att rensa i slokande Rosenbadet.

Alltså, först skall invandrarna bort, sedan fixar vi skolan och jobben och därmed återställer vi välfärden inklusive rätt pensioner. Men den turordningen begriper inte statsminister Stefan som det fallande Lövet. Han är infantilt och enögt programmerad för en åsikt, mer klarar han inte. Du Herr Sollefteå: för att undvika soptippen i Sollefteå skall du följa logiken: bort med invandrare, fixa pensionärsskatter och månadspeng (då har du en trogen samling medborgare). Häng sedan på och åtgärda klokt så får du en trogen och utökad skara för vart val och du kan hålla på så länge orkar! Ta det här rådet, gör enigt allas åsikt med vett i knoppen! Stefan lägg av med din populism. Du dör som vi andra ändå med skillnaden att du har agerat stormördare eftersom du förstör oss svenskar. Vi tar livet av oss, vi blir psykiskt sjuka, vi åker på infarkter på grund av dig, vi skiljer oss, vi har ett helvete under dina framtida tankar, lägg av dom och försök tänk, kan du inte, så lyssna till klokare folk. Men DU korkskalle, DU Stefan väljer att åtgärda i totalt fel ordning och du inser inte att med din logik går Sverige ned sig totalt och snabbt men då är du förmodligen avrättad och kasserad sedan länge.

Kapa knoppen på Bata och & och häng på straffsatser som är relevanta där en dom är en dom som skall slutföljas. Med färre invandrarungar i skolan kan du nu sätta in skolpengar så våra vanliga svenska skolor kan fortsätta fungera som de alltid har gjort. I samma veva kommer du att märka att svenskarna börjar bli glada och slutar vara förbannade på dig som töntknopp. Nu blir med automatik sjukvården bättre och medborgarna tar till sig när du säger att nu skall välfärden fungera och så får gamlingarna fem miljarder till förbättring. Eftersom nu invandrare inte kostar så mycket eftersom de är utanför landet så blir kostnaderna för invandringen inte ohanterlig och därmed kan du lova en massa förbättringar Stefan, och nu, NU har du dessutom pengar för kostnaderna. Nu, just nu, är du bara en parodi på politiker. Vila i din Solleftianska sophög, längre når du inte som du nu fungerar.  SD har tagit bort alla dimridåer nu. Nu ser vi vad de är för parti – så säger statsministern i media.

Just det, man ser att SD är det enda långsiktigt logiskt planerande partiet.

Först bort med invandrarna och sedan fungerar både ekonomi och skola med följande jobbökning. Då kan man höja pensionärslöner och A-kassa också, med pengar som existerar. NU Stefan Löfven, du lovar runt men producerar strunt. Och påstår att du skall kunna renovera Sverige men du använder fullständigt fel tågordning. Tyvärr begriper du

inte mer än så och därmed har Sverige endast en misslyckad framtid på grund av dig och Galningen Fredrik, det ofullgångna fostret Reinfeldt som i media har ifrågasatts av kunnighet som karaktär med psykopatiska drag. 

Tyvärr ser det svenska politiska ledarskapet ut som det gör.

– För oss är det viktigt med politik som gör skillnad på riktigt för människor och det är jobb, säger statsministern med sitt mantra snurrande. (Skitsnack Löfven, slapparna kommer att fortsätta slappa särskilt om de inte orkar lära sig svenska och inte vill söka jobb eller ens försöka bli svensk. Dessutom är det ingen mening att arbeta eftersom socialen och a-kassa ger en utmärkt hög lön som sossarna tänker införa. Då behöver man inte arbeta. Så enkelt tänker folk, men det begriper inte sossar.) Det är det avgörande. Att se till att ungdomar och unga vuxna kommer i arbete så snabbt som möjligt. (Det har sossar alltid sagt och innehållet är bara svammel och dogmatisk gagga, ngt praktiskt blir det aldrig av allt gaggeri i klyschornas  sossemodell. När så invandrade ungdomar och arbetslösa skiter fullständigt i Löfvens åtgärdspaket och föredrar gratis leverne mot så kallade jobb så blir det bara katastrof för Sverige. Först – ta bort invandrarna! Har man problem tar man bort orsaken till problemet. Det är invandrarna i Sverige. När A-kassan ger god lön så varför skall man jobba? Att folk fungerar så begriper du inte Löfven.)

– Och att slåss för jämställdheten. (hoppsan, sossen höll på att glömma sista klyschan i talet)

Du Löfven, dunsta, det passar dig bäst, med den packade Karibienbruden Romson, Åsa i handen.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.