måndag 22 december 2014

logik eller icke logik...........


 

Till regeringskansliet och folkpartiet, alla svenska medborgare, Gustav Fridolin och Maria Ferm, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen, Flamman, Nya Wermlandstidningen, Folkbladet, Östersundsposten, Anna Brutala Batra och Uppsala Nya tidning och Sydsvenskan och Blekinge läns tidning, vänsterpartiet, kristdemokraterna, Göran Hägglund, Miljöpartiet med sina fascistkompisar i socialodemokratiska förbundet. Läs här hur galen svensk politiker låter:

Så här gaggar den där Fårskallen Ullenknopp som mest bör kallas ”korkskalle” enligt tidigare talesman.

”Folkpartiet står upp för ett öppet och tolerant Sverige. Vi kommer ständigt ta debatten mot främlingsfientligheten och för att mångfaldens Sverige är ett bättre Sverige.”

Korkskallen berättar givetvis inte varför och hur Sverige är bättre med analfabeter som äter upp fattiga svenskars pensioner och att Fårskallen låter gamla svenskar ligga och dö i sin säng därhemma, det bryr sig inte Fårskallen i Folkpartiet om. Han har storhetsvansinne och vill kalla sig ”Humanitära stormaktshjälten” och bör därmed avlivas  så inhumant som möjligt, svenskar gillar inte rasister och illojala kräk i landet. Tills nu har invandrare bara gjort Sverige sämre, men det vill inte Ullknoppen erkänna i sin förljugenhet.

Han skriver vidare:

”Folkpartiet står upp för hur människor som kommer hit snabbare ska kunna etablera sig i Sverige”. ERIK ULLENHAG (FP) gruppledare och ekonomisk talesperson

Han vet uppenbarligen inte hur svenskar lever och hur verkligheten fungerar i Sverige. Därför bör han rimligen bort ur landskapet, med Jan Björklund i släpet. En partiledare som låter den där korkskallen med storhetsvansinne och rasistisk karaktär vandra vidare skall givetvis inte ha plats som partiledare, en sådan bör ha omdöme, det har i dag inte Jan Björklund.

De där varelserna som Folkpartiet släpar in skall inte ens komma hit till Sverige, så enkelt löser men nuvarande diskussionsproblem. Som sig bör när man har problem så röjer man undan orsaken till problemet = invandrare – stoppa invandringen. Så tycker de flesta svenskar med logiskt tänkande, men att tänka gör nog inte Fårskallen och Folkpartiet bör nog hålla käften i helhet, mer fjantpopulistiska politiker finns inte i Sverige.

Så, Jan Björklund med ditt obefintliga omdöme som släpper lös den där korkskallen Ullenknopp, lägg ned Folkpartiet. Ni har ingen funktion att fylla, ni kostar oss medborgare pengar, inget annat och ingen lyssnar till korkskallar längre. Det borde du inse men du gör det tyvärr inte i din populistiska sfär.

När tunga ledarskribenter, erfarna forskare, politiker av alla slag och främst den svenska befolkningen vill annat än vad du säger och Korkskallen vill så bryr du dig inte. Kallar du det för demokrati?
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.