tisdag 30 december 2014

aftonbladet och avgående


Rasisten Anders Westergårdh är ingen riktig svensk och lämnar Aftonbladet.

Till Herr självaste HERREN Anders i vårt förljugna land och Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, ETC, Flamman, Jönköpings Posten, LO;s svarte Petter, förljugna Mona Sahlin och i samma veva rasisterna Åsa Romson, Gustav Fridolin och Maria Ferm med det ofullgångna fostret Fredrik Reinfeldt och släpet Sollefteåbon Stefan Löfven hämtad från avskrädet, SKL, Folkpartiet, Centerpartiet, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Kristdemokraterna, Åsa Linderborg = Gammelkommunisterna, TCO, Stadshuset i Stockholm, Jönköpings kommun, Ydre kommun, Arjeplogs kommun, Skolverket, Socialstyrelsen, riksdagens ledamöter, Socialodemokratiska sällskapet.

 

Herren Anders Westergårdh yttrar sig om sverigedemokraterna i sin sista kolumn i Aftonbladet. De raderna rensas här av en alldeles vanlig medborgare som är helt opolitisk men med allehanda problem på grund av svensk politik.

 

Det är stötande att se dig Anders sitta i stolen och leka Gud med stroppigt självgod uppsyn. Än värre är att tvingas ta del av din syn på människan, samhället och framtiden. Du medverkar till att förstöra ett helt land. Du borde veta hut!

 

Och nu har du mage att avgöra vilka som är ”riktiga svenskar” och vilka som är oönskade. Det är trams! Ditt vänsterpopulistiska egosinne inbillar sig att du företräder folket, men du har ingen aning om vad som kännetecknar riktiga svenskar eftersom du är låst i drömmande dogmer som inte har med verkligheten att göra och dessutom träffar du sällan det arbetande hederliga opolitiska folket.

Det är nämligen så här:

 

1) Riktiga svenskar slår inte igen dörren för människor i nöd och som inte bluffar om sin härkomst, sitt nödläge och är stenrika och döljer sina förmögenheter och kommer inte ens från det land de ljuger om och säger vara sitt land. En riktig svensk håller alltid sin dörr öppen men med förnuft bakom öppningen. Riktiga svenskar visar medkänsla och sympati för den som har det sämre och värnar om sina närmaste och andra relevanta men det gör inte du och svenska regeringen som låter svenskar dö och prioriterar främlingar.

 

2) Riktiga svenskar vet att världen hänger ihop och att inget land kan leva isolerat från omvärlden men trots det håller alla Jordens nationer främst på sin egen verklighet och har den integritet som saknas i Sverige. Riktiga svenskar förstår globalisering och inser att det lilla landet Sverige inte kan rädda världen men det tror fjantar och politiskt förljugna som du.

 

3) Riktiga svenskar käbblar inte om huruvida Zlatan är tillräckligt svensk eller inte. Riktiga opolitiska svenskar tycker ingenting eftersom en enda liten sketen person är en marginaliserad företeelse.

 

4) Riktiga svenskar kan sin historia och vet att det är 70 år sedan nazisternas koncentrationsläger existerade och bara 20 år sedan massakern i Srebrenica. Riktiga svenskar vill i­nte dit igen och ingen säger sig vilja tillbaka och Jesus föddes år noll och Gustav Wasa levde för några år sedan och du Anders borde fråga dig vad i helvete Gustav Wasa och Jesus och Hitler har med dagens Sverige att göra!

 

5) Riktiga svenskar ropar ”Heja Sverige!” men inser att nationalismen bör begränsas till fotbolls-VM och kanske schlagerfestivalen säger du fjantskalle Anders som inte tycker om svenskar och du medger därför din rasism eftersom hela världens befolkning alltid pratar om sina länder med epitet ”mitt land”, men det går inte i Sverige på grund av dönickar och indoktrinerade varelser som du, som inte alls vill följa de vanliga normer som råder världen över, alltså är du inte globaliserad som du inbillar dig och ”mitt land” och ”Heja Sverige” har inte ett förbannade dugg med nazister att göra. Vi som säger så i sociala sammanhang utanför fotboll, vi är alldeles normala hårt arbetande hederliga svenskar som har uppfostrats utanför Anders smala korridor där gängse vanliga begrepp inte får plats. Skäms på dig Anders som inte låter svenskar bete sig som vanligt folk Jorden runt. Det är en gängse nationalism med vanligt folks ryggrad och har inte ett skvatt med nazister och Hitler att göra – du är korkad Anders. Åk till Finland och Norge och ställ dig på Stortorgen och gapa nazister åt befolkningen! Men det är du för feg och ynklig till! Du vågar bara mot svenskar och bakom redaktionsbordet på blaskan Aftonbladet.

 

6) Riktiga svenskar håller inte på med etnisk granskning och rasbiologiskt trams som rangordnar männi­skor efter härkomst, ursprung och blod. Riktiga svenskar är inte så lågpannade som du Anders eftersom du tydligen är totalt okunnig om hur världen ser ut i verkliga livet där klaner, etniska värderingar, hudfärger och stammar och blodband råder över nästan hela världen.

 

7) Riktiga svenskar begriper att Sverige stannar utan invandring och invandrare. Riktiga svenskar är tacksamma för alla som håller hjulen rullande. Riktiga svenskar förstår att Anders är en rasistisk populistisk amöba eller snarare korkad och den som kan säga sådant som att Sverige stannar utan invandrare är mer än korkad. Den varelsen är psykotiskt drabbad och mentalt störd.

 

8) Riktiga svenskar förstår att ­näringslivet med globala varumärken som Volvo, Ikea och SKF inte vill dras ner i smutsen och associeras med rasism och extremism. Självklart vill de inte det och därför är näringslivet helskraj för vad som händer om du med likasinnade rasister och smalspårigt tänkande får gagga runt i landet. Världens industriansvariga blir skraja när de lär sig och hör hur svenskar som du vill styra Sverige, då rasar det ekonomisk globala livet för Sverige. Det är redan konstaterat men du i dina mentalt låsta doktriner och folk som du har aldrig förnekat er själva med era lögner.

9) Riktiga svenskar gillar inte när deras land lamslås genom sabotage mot det politiska systemet. Riktiga svenskar blir förbannade på den

s­ortens samhällsfarligt beteende. Tja, riktiga svenskar gillar inte när demokratin sätts ur spel på grund av naiva, fåniga medborgare som röstar som du i förljugenhet och som är direkt samhällsfarliga.

 
10) Riktiga svenskar förstår att tiggaren utanför mataffären inte ligger där för att jävlas utan för att de tjänar så förbaskat bra och kan dela med sig till kriminella och om inte så stoppar damerna 53 000 skattefria i behån eller misshandlar varandra och slåss om tiggarplatser förutom de slår svenskar och även om både polis och socialmyndigheter dokumenterar organiserat tiggeri så är du oförmögen att ta till dig verkligheten. Fick jag tigga i Sydarabien och liknande länder och få tiotusensedlar i min lilla mugg i ett gatuhörn som jag kunde gömma i behån skulle jag sitta där i hettan och svettas och svälta och plågas och förtvivlas och tänka på min dotter för att bli stenrik i arablandet och sedan återvända till lilla Sverige och bygga ett fint hus och som fattigsvenska ta mig en semester.

Vi alla opolitiska hederliga medborgare där du Anders inte inräknas, vi hoppas att det går bra för Sverige och en liten förhoppning därom skönjes när du inte längre blir läst. Efter alla dina 16 år i förljugenhetens namn borde du be läsarna om ursäkt för att du haft möjlighet till att producera allt dravel du normalt får ut ur ditt mathål och tangenter. Dina irrvägar kan följas på din hemsida säger du. Dina irrvägar kan du behålla för dig själv. Kul i alla fall att du erkänner dig vara ute på irrvägar! Det bästa du någonsin publicerat! Så Anders Westgårdh, tack för att du försvinner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.