fredag 12 december 2014

Petter Larsson, Aftonbladet


Till Petter Larsson, Aftonbladet.

Till regeringskansliet, Nya moderaterna, Stefan Löfven, Miljöpartiet, social-odemokratiska-nyfascistiska partiet, Folkpartiet och Diskrimineringsombudsmannen och Migrationsanstalten, Svenska kyrkan, Fredrik Reinfeld och Jan Björklund med svansar i partiet, Socialstyrelsen, Stadsmissionen, Göteborgs kommun, Malmö kommun, Borlänge kommun, Kalmar kommun, Studio ett, Riksradion, Svt, Debatt, Nya Wermlandstidningen, Värmlands Folkblad. Östgrötacorrespondenten, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Flamman, Svenska journalistförbundet, ABF, SKL,Länsstyrelsen Göteborg, Länsstyrelsen Kalmar län, Länsstyrelsen Jämtlands län, Expressen, DN, SvD.

Petter, som vanligt skall du med polare gagga om historien Håll dig till nutid!

Mina grannar här i miljonprojekten där vi alla bor som inte har dina förspändheter, vi tycker det är för jävligt när vi ser invandrarungarna förstöra, vi blir arga när de bränner bilar och stoppar postutdelaren från att göra sitt jobb. När sedan både polis och brandmän skall rädda oss, så kan de inte eller vågar inte på grund av fara för sina liv – på grund av invandrare.

När så svenskfolket och skötsamma invandrare går till skatteverket-pensionsmyndigheten- arbetsförmedlingen som i dag slås ihop till en enhet, så sitter, ligger folk i lokalerna, fulla av allehanda drägg som dessutom inte har orkat lära sig svenska. Och vi svenskar måste vänta en hel dag, så var det inte förr.

Går vi ut på staden och väntar riskerar vi att hamna i skottlossning mellan invandrare. Kriminaliteten har aldrig varit så tydlig som när invandrare etablerade sina maffior etc.

Du Petter, vi vill inte ha det så här. Vi svenskar är förbannat trötta på omständigheterna. Vi börjar bli eller är redan förbannade med råge!  Du skall veta att även den minsta lilla mus blir farlig när den är arg på riktigt.

Ännu en gång Petter: ”Fuck off”!

Du Petter har ingen som helst inneboende empati.

Du är rasist.

När invandrare tar över slott och herresäten, när svenska hemlösa utestängs från härbärgen, när invandrare får gratis sjukvård och vi svenskar inte har råd att köpa ut medicin, då Petter Larsson kan du dra åt helvete med dina filosofier kring SD.

Det är inte ens en SD:are som säger det här på denna blogg, vem det är vet inte jag men någon är det. Vi är vanliga hederliga svenskar som arbetar och har arbetat och sliter och har slitit hela våra liv i Sverige och så kommer dina tyckasyndomvarelser som inte kvalificerar för namnet Homo sapiens och får allt gratis, och till och med bättre än vi har det. Ännu en gång Petter: ”Fuck off”!

Du Petter har ingen som helst inneboende empati.

I vår vårdcentral har myndigheten stängt en rehabiliteringsanläggning på grund av att det finns inte pengar. Vår gamla dam och granne är nyopererad i ryggen och har största behov av ryggträning. Den får hon nu inte för myndigheten i Sverige säger att det finns inte pengar. Myndigheten har sagt att med invandrarkostnaderna har man inte råd med sjuka svenskar. Det säger till och med regeringen. Vår kära granne och gamla dam kommer nu att ligga stel som en pinne och dö i sin hemmasäng där hon ligger utan bistånd för det finns inte pengar enligt Sverige på grund av att pengarna går till Invandrare. Det erkänner nu för tiden även regeringsfolk.

Så invandrare prioriteras mot svenskar som måste dö för invandrarna tar pengarna från Svenskarna. Sverige är som du Petter inser en rasistisk nation. Du Petter, det är många, många som för att bistå den gamla damen och kära grannen skulle skära halsen av dig och lika många invandrare som hon är gammal. Vi har anpassat oss som svenska invandrarministrar sagt att vi skall göra, hur länge som helst, och nu vi har anammat invandrarnas intressanta sedvänjer och tänkande: alltså var rädd om knoppen Petter! Kanske du bör se dig om när du är ute på sta´n! Sagt i all välmening och som ett gott råd.

Det finns massor av hederliga svenskar som skulle offra sig enligt invandrarnas självsprängningar eller ta ett straff för att göra den behövande gamla svenska damen rättfärdig.

Inse tanken, du RasistPetter!
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.