tisdag 23 december 2014

Önskad våldtäkt


Till Maria Ferm och Åsa Romson och Gustav Fridolin, Maud Olofson och Annie Lööf med fårskallen Erik i Folkpartiet och odugliga Jan Björklund.

Här några fraser saxade ur tidningsvärlden:

Våldtäktsmannen Abdul kunde gripas.

Mannen med namnet Abdul pratade under våldtäkten om att vita kvinnor är bra på våldtäkter. Vita kvinnor är nog med på det här med våldtäkter sa Abdul.

Åklagare Sally Hobson i Europa påpekade att Abdul ansåg att vita kvinnor var duktiga  på att bli våldtagna. Abdul ansåg att det var okej att våldta vita kvinnor. Åklagaren Hobson yrkade att Abdul ska låsas in på livstid för att "skydda allmänheten" från sådana som Abdul, muslimen.

Domstolen följde åklagarens förslag. Abdul fick livstid och utvisning.

Vilken otäck dom säger säkert Maud Olofsson och Maria Ferm. Stackars Abdul bör tröstas och få undervisning i kulturella vanor. Jag ställer så gärna upp säger förmodligen Maria Ferm i sitt perversa intresse för invandrare och muslimer och afrikaner.

Abdul är ju sjuk och behöver vård och lära sig kulturvanor. Och inte skall han utvisas bara för en simpel våldtäkt säger från fjälltoppen Maud Olofsson. Här hos mig finns så gott om plats!

Det du Maria Ferm, det där med våldtäkter är också nutida Sverige tack vare dig. Men förmodligen är det så du vill ha det, njuter du under våldtäkter? Något sjukt måste finnas inombords ditt sinne.

I Sverige skulle Abdul få några månaders samhällstjänst. Miljöpartiet skulle ge honom Maria Ferm som KK så Abdul inte behövde hamna i förargliga situationer.

Maria Ferm och Maud Olofsson och Annie Lööf!!! Förhoppningsvis våldtar Jultomten er så ni får en önskad och lyckad God Jul!

Vi andra skulle vilja se Abdul och politiker som ni hängda!


 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.