tisdag 30 december 2014

Ronnies Sandahls hyckleri på Aftonbladet


Till Svenska kyrkan, socialstyrelsen, regeringskansliet, Aftonbladet, Expressen, Svenska Journalistförbundet, TCO, LO, SKL, Flaman, ETC, Gammelkommunisterna, Vänsterpartiet, Gustav Fridolin, Korkskallarna Reinfeldt och Fårskallen Ulltott, Stefan Löfven i socialodemokratiska sällskapet, Kristdemokraterna, Menlösa Jan Björklund, och rasisterna Åsa Romson och Maria Ferm och Annie Lööf, och centerpartiet, SVT- debatt, Studio Ett på den hycklande förljugna vänsterpolitiska Sveriges Radio, Diskrimineringsombudsmannen.
Ronnie Sandahl Tänk att äntligen har Ronnie Sandahl på Aftonbladet insett att han är en vanlig människa, precis som alla andra förståsigpåare och kulturella elitvarelser, som alltid vet bäst att forma kloka ord, tror de. Nu vet vi att Ronnie skiter i tiggare som ingen egentligen bryr sig om precis som nästan alla andra. Det finns miljoner och miljoner som normalt till vardags och utan beklagan lever värre än tiggare men dom bryr sig inte PK-Sverige om. De finns överallt på Jorden. Varför skiter svensken i dom?
Allas lika värde säger ju fjantiga svenskar, precis som om det vore så. Bland annat är svensken i andra delar på Klotet inte värda ett förbannade smaskens. Sådan är verkligheten. Här tar svensken emot Fredrik Reinfeldts politik med öppna armar, det betyder att individen tar sitt ansvar, men tiggarna, de tar inget ansvar.
Vi kallar dem romer eller EU-migranter för att slippa kalla dem människor säger Ronnie, vilket skitsnack Ronnie! De där tiggarna är nästan alla zigenare. Dom har enligt Erik Ullenhag haft 500 år på sig att anpassa sig till det västerländska samhället, men de vill inte. Zigenardrottningen i Sverige säger i radio att de vill ha sitt fria liv. Zigenarkungen hamnade i finkan för knarkbrott, när en samling fjantiga svenskar ordnade med ett möte för att hjälpa zigenare så gick zigenarna runt och knyckte mobiltelefoner bland närvarande och på somrarna rånar de bilister och begår bedrägeri och samma dag som Ullenhag stod och lovprisade zigenare och lovade dom pengar så slog sig zigenare in i ett bostadshus norr om Stockholm och tog över lägenheter – tänk er, inte ett sant ord om zigenare kunde Erik Ullenhag och staten Sverige med Fredrik Reinfeldt producera.
Och du Ronnie, äntligen inser du att tiggarna väljer, men det gör inte vi fattigsvenskar. Vi har inte ens 53 000 ihoptiggda kronor som stoppades i behå för att skickas till ett husbygge i det billiga hemlandet. Sluta hyckla Ronnie. Kanske du är på rätt väg? Om tiggarna är del av kriminell verksamhet har du inte en skvatt aning om, så håll käft i sammanhanget. Vi är många svenskar som bor i källarutrymmen som gjorts om till hyresrum och på vindsavdelningar som blivit moderna skrubbar med spis. Det du Ronnie, de svenskarna vet du inte ens existerar, för du har ingen aning om verkliga livet för fattigsvenskar, förresten så får svenskar inte komma in på härbergen för tiggarna tar alla platser.
Så Ronnie, vi svenskar lever under en rasistisk regim. Kallas normalt diktatur. Nio grader är inte mycket, många svenskar sover bra i den temperaturen. Varför tycker du inte synd om oss?
PS. Du, vi pratar svenska  i Sverige, inte romska.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.