torsdag 11 december 2014

Aftonbladet, Expressen, SvD,DN,ETC.Flamman,


Till Regeringskansliet, Social–Odemokratiska partiet, Stefan Löfven och förljugna Carin Jämtin, Nya Moderaterna som fjantar med ett ofullgånget foster med tunt skalltak som gammal ledare, och så resten med Jan Björklund och Erik Ullenhag med flera i släpet och Miljöpartiet som galen svans.

Tjenixen Carina Bergfeldt på Aftonbladet!

Kan du tänka dig att du tänker fel i din senaste kolumn?

Varför skall svenskar som du nu för tiden jämt gagga om nazister för årtionden sedan?

Behöver en nation ledning så är det så.

Jag skall ge dig ett exempel:

För några år sedan gjorde en ung militär ”revolution”. Han avlivade några kollegor och landets politiker och knallade upp på landets tevestation och sa i rutan att nu är det jag som bestämmer. Nu skall vi ha demokrati också i detta land.

Givetvis tände Sverige och svenska biståndet på den goda tanken – demokrati! Det räckte för att Sverige skulle hyra några tåg och lasta vagnarna fulla med dollarsedlar som skeppades till den revolutionäre militären. Jag tyckte det var intressant. Sverige brukade ju inte ge bistånd till militära länder, tvärtom, man backade upp allt som inte var militärt av sedvana. Jag kontaktade Europas kanske mest erfarne statsvetare som förklarade saken med att folket i det där Afrikanska landet hade ingen aning om vad demokrati innebar. De hade aldrig levt under demokrati och nu behövde hjälten – militären hjälp på vägen mot demokrati. Därför slussade Sverige ned en hel hoper med slantar till en militärregim som skulle införa demokrati. Så enkelt var det.

Landet behövde en filantropisk ledare. Så enkelt.

Det handlade om människovänlighet att bidra med stöd till den där militärregimen – en ren diktatur tänkte svensken i allmänhet, okunnig som den är. Men icke sa Nicke. Landet behövde sin filantropiska ledare, så enkelt så, som sagt av den kanske mest kompetente. Och i dag Carina, är Sverige ett land med populistiska infantila okunniga ledare som dessutom inte alls vill följa folkröster och inte heller fakta från omvärldens historia. De som styr Sverige i dag är olämpliga personer. Hade de levt i många områden i Världen hade de varit halshuggna och avlivade för länge sedan. För att ersättas av en filantropisk ledare. Det du Carina. Sådan folkvänlig politik handlar inte ett skvatt om gamla Hitlerfilosofier. Det är bara ett nyktert folkligt konstaterande som inte alls har med nazism att göra. Sverige behöver en ledare som tänker på folket, men det gör inte de som härjar med landet för närvarande. Så, låt du gamla hederliga svenskar säga sitt utan att du försöker styra riktning så blir det så bra det kan bli. Om du kallar det för militärstyre eller något annat eller demokrati kanske? Så låt gå för det. Bara det blir bra för folket, som skall bestämma som du vet enligt grundlagen. Men i Sverige finns inte plats för folket som nationen rullar nu. Och ju mer de här klantarna styr desto värre får folket det. Eller hur?
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.