torsdag 25 december 2014

osannolik rektor


Till Hans Åkerlund och Marie – rektorer,

Söndrumskolan i Halmstad.

Tror ni att ni får ett lugnt och gott nytt år på Söndrumskolan i Halmstad? Ni tror säkert så, så korkade är ni nog. Men rasist-fascister bör nog inte tillåtas lugn och ro.

Till skolverket, socialstyrelsen, diskrimineringsombudsmannen, DO, regeringskansliet, Halmstads kommun, Varbergs kommun, Göteborgs kommun, Malmö kommun, Falkenbergs kommun, Helsingborgs kommun, Varbergs kommun, Länsstyrelsen i Hallands län, Landshövdingen och länsrådet i Hallands län. Bohus läns tidning, Göteborgsposten, Hallands Posten, Hallands nyheter.

Du Hans! Du hetsar mot folkgruppen som kallas svenskar. Du är kortslutad när skolfotot inte får visa någon kulturtradition. Du är en skam för det svenska folket och svenskt skolväsen. Gå och häng dig Hans Åkerlund på Söndrumskolan i Halmstad. Och värst: du är totalt olämplig med din rasism att leda skolverksamhet.

Till alla: läs hela informationen som Hans Åkerlund har spridit under titel Tradition och regler Av Hans Åkerlund, 2014-12-18
Regler för traditioner och återkommande händelser vid Söndrumskolan.

I texten finns förbud mot blå och gula färger i samband med skolfotografering, i reglementet skriver Hans Åkerlund om att ingen får ha vapen eller hantera en svensk flagga. Man frågar sig om svenska skolelever alls får ha vapen? Men varför skall ingen elev få använda gula och blå färger och en svensk flagga? Världen över säger medborgare ”Mitt land”. Men i Hans Åkerlunds skola i Halmstad är elever förbjudna att nyttja liknande uttryck.

Hans Åkerlund talar om att skolans elever inte skall på något vis hantera verkligheten så andra kan bli kränkta och Åkerlund kallar det ”hets mot folkgrupp” om eleverna beter sig som vanliga ungdomar i Sverige.

Hans Åkerlund visar en flagrant arrogans och rasism och bör knappast få och kunna agera som skolledare inom svenskt skolväsen. Åkerlund skall bort från Söndrumskolan i Halmstad. Han är uppenbarligen rasist och fascist, sådan skall inte få arbeta som rektor.

Du Hans, det är dig det är fel på. Jag skall skicka mitt barn att bära en tröja i gult och blått inför nästa skolfotografering. Du är så sjuk i sinnet Hans Åkerlund att nu skall du förbanne mig bort från skolan.

Du passar inte som rektor för en svensk skola som har svenska elever, och har DU Hans Åkerlund format skolan annorlunda skall du sluta med det, följ skolverkets stadgar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.