måndag 28 december 2015

Utbilda läkare - svenskar - inga Maud Olofssons nybyggare!


UTBILDA SVENSKA LÄKARE!

Och inte falska importer med köpta läkardiplom i handen! Men så vill Gävle Dagblad rädda Sverige! Genom falska läkare som inte ens klarar en AT-test.

Varför i hela friden ordnar inte regeringen så fler svenska läkare utbildas!

Är regeringen oduglig, den här som tidigare menlösa!!!????

Hela hyrläkarcirkusen är en patetisk uppvisning av politiker som inte klarar sina jobb! Och saknar sunt förnuft.

Och sluta tjata GD om att det är nödvändigt med snabb utbildning av nybyggare som kommer till Sverige och påstår sig vara läkare!

Sanningen är den och regeringen vet det – att de flesta läkare som är utbildade utanför Europa inte klarar grundkunskapen som en svensk läkare har. Men om det skriver inga svenska blaskor och politikerna håller käften.

Vi svenskar vill som patienter inte möta en barnläkare som vägrar hälsa på och prata med en mor som kommer med ett sjukt barn till doktorn – men han vägrar att hälsa på modern - ty han är muslim. Vi svenska patienter vill inte ha läkare som inte duger till att beskriva en diagnos på svenska. När en äldre ligger för hjärtvård efter en infarkt skall den äldre svensken inte behöva kunna prata annat språk för att kommunicera med sin läkare!

SÅ VILL VI INTE HA DET!!!!!!!

Utbilda fler läkare i Sverige!

Skall det vara annat än sunt förnuft!

Se till att fixa fram utbildningsmöjligheter. Det är bara att besluta i ärendet!

Och det blir billigare, bättre och snabbare och riktigare än att hålla på med utlänningar som inte ens klarar AT-tester!

Men det bryr sig inte Gävle Dagblads ledarsida om. Gävle Dagblads ledarskribenter anser att snabb utbildning av okunniga ”läkare” är viktigare än svensk patientvård.

Vi vet alla med insikt i verkliga livet att i många länder kan vem som helst köpa sig ett diplom som intygar läkarutbildning. Med det falska papperet i handen blir den falske läkaren viktig för Gävle Dagblads infantila ledarskribenter.

Socialstyrelsen, Sveriges kommuner och landsting, regeringskansliet, MittMedia, P4-Radio Gävleborg, Region Gävleborg, Gävle kommun, Sandvikens kommun.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.