söndag 13 december 2015

Malin Larsson, fascist och rasist samt inkompetent i Sundsvalls kommun


Till Sundsvalls kommun och Malin Larsson,

Rasistfascismens Drottning och socialnämndens ordförande i De Avhumaniserades Brutalas Rike För Skitstövlarinnor.

Hej Malingalen i Sundsvalls kommun.

Ang dina okokta potatisar. Du har inte pengar till att koka potatis åt de äldre i Sundsvall. Nähä, jaha.

Det finns ordlösa lösningar på problem i samhället. I många delar av världen finns traditionen ”Pay-back”, i andra geografiska områden heter samma innebörd annat men innebär detsamma. Personen som är belagd med ”Pay-back” slipper aldrig undan. Ingen vet när ”Pay-back” dyker upp, inte ens om handlingen kommer att utföras på den människa det från början gäller, men barn, släktingar, familjemedlemmar, ingen går säker för en traditionell ”Pay-back” . Och ingen vet hur ”Pay-back” kommer att visa sig. Den behöver inte ens utföras i dag, kanske om tio år, kanske om femtio år, men din familj och släkt Malin, den kommer aldrig att undslippa den ”Pay-back” som har lagts på dig, om du nu slipper undan. God Jul och dröm om när ”Paybacken” når dig. Du undkommer aldrig och det är mindre troligt att du avlider av naturliga anledningar, ty utövare av ”Pay-back” ser du aldrig. Kanske det är någon medborgare som förgiftar dig i kommunhuset, kanske dyker en lokalpatriot upp som jihadare med machete eller kanske får du en färggrann fjäder nedstoppad i strupen eller en nål stucken i ögat på en docka som liknar dig eller så tappar du andningen utan att veta varför. Ingen vet någonting mer än att ”Pay-back” är lagd på dig Malin. Generationer framöver, om du får leva, kanske familjen skall vara medveten om att DU fick en ”Pay-back” och det gäller alla i din närhet. INGEN undkommer ”Pay-back”. Sov gott Malin. Du är en kopia av rasistfascisten Stefan Löfven, kallad statsminister i en diktatur. Stefan säger med egen mun att han bryr sig inte om vad medborgarna anser och tycker. Inte du heller bryr dig. Att ni vågar.

DU Malin Larsson, Sundsvall kommun är en skampolitiker för socialdemokratiska partiet och för Sverige. DU har inte ens råd att koka potatis åt våra äldre medan du betalar hundratusentals och miljoner till vad du kallar konsulter och din egen lön är du inte alls värd. DU Malin skall som överbetald inkompetent betala ur egen ficka vad som behövs för att våra äldre skall få nykokt potatis i Sundsvall. Vi medborgare äcklas av dina argument. Kan du inte vilja flyga från Berget, och därmed störtdyka, så slipper vi dig.

Till Regeringskansliet, landshövdingen i Västernorrlands län, Sundsvalls tidning, P4-Radio Västernorrland, Länstidningen, Länsstyrelsen i Sundsvall, Timrå tidning, MittMedia, Sundsvalls ETC, Landsorganisationen i Sundsvall, tidningen Metallarbetaren, Handels fackförbund, Socionomernas fackförbund, socionomernas tidning, socialstyrelsen, Diskrimineringsombudsmannen, DO (Sundsvalls kommun diskriminerar äldre), Socialodemokratiska partiet Sveavägen, Socialodemokratiska partiet Sundsvall, socialodemokratiska partiet Piteå, socialodemokratiska partiet Söderhamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.